S siyamaske Decapat Katılım 30 Nisan 2022 Mesajlar 113 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Temmuz 2022 #11 mkt80 dedi: Hocam bahsettiğiniz uyarı saniyesinde hemen gidip geliyor mu? Genişletmek için tıkla... Hayir ben yine de yeniden baslat diyene kadar oyle kalıyor bazen de gidiyor Windows 10 da oyleydi bir anda gidiyordu.
mkt80 dedi: Hocam bahsettiğiniz uyarı saniyesinde hemen gidip geliyor mu? Genişletmek için tıkla... Hayir ben yine de yeniden baslat diyene kadar oyle kalıyor bazen de gidiyor Windows 10 da oyleydi bir anda gidiyordu.
M mkt80 Hectopat Katılım 27 Haziran 2022 Mesajlar 1.470 Çözümler 9 31 Temmuz 2022 #12 Hocam Windows 10da böyle miydi? Videosunu bırakıyorum. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Hocam Windows 10da böyle miydi? Videosunu bırakıyorum. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
S siyamaske Decapat Katılım 30 Nisan 2022 Mesajlar 113 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Temmuz 2022 #13 Yani evet sizde cok cabuk olmus bende de oyle oluyordu sadece biraz yavas yine de yeniden baslat yazisina tiklamaya calistigimda direk gidiyordu.
Yani evet sizde cok cabuk olmus bende de oyle oluyordu sadece biraz yavas yine de yeniden baslat yazisina tiklamaya calistigimda direk gidiyordu.
M mkt80 Hectopat Katılım 27 Haziran 2022 Mesajlar 1.470 Çözümler 9 31 Temmuz 2022 #14 siyamaske dedi: Yani evet sizde cok cabuk olmus bende de oyle oluyordu sadece biraz yavas yine de yeniden baslat yazisina tiklamaya calistigimda direk gidiyordu. Genişletmek için tıkla... Hocam bende arada sırada oluyor bu neden bilmiyorum. Her kapadığımda olmuyor yani. İsterseniz benim açtığım konuya da bakabilirsiniz.
siyamaske dedi: Yani evet sizde cok cabuk olmus bende de oyle oluyordu sadece biraz yavas yine de yeniden baslat yazisina tiklamaya calistigimda direk gidiyordu. Genişletmek için tıkla... Hocam bende arada sırada oluyor bu neden bilmiyorum. Her kapadığımda olmuyor yani. İsterseniz benim açtığım konuya da bakabilirsiniz.
S siyamaske Decapat Katılım 30 Nisan 2022 Mesajlar 113 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Temmuz 2022 #15 mkt80 dedi: Hocam bende arada sırada oluyor bu neden bilmiyorum. Her kapadığımda olmuyor yani. İsterseniz benim açtığım konuya da bakabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Bende de oyle sizce virus mudur?
mkt80 dedi: Hocam bende arada sırada oluyor bu neden bilmiyorum. Her kapadığımda olmuyor yani. İsterseniz benim açtığım konuya da bakabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Bende de oyle sizce virus mudur?
M mkt80 Hectopat Katılım 27 Haziran 2022 Mesajlar 1.470 Çözümler 9 31 Temmuz 2022 #16 siyamaske dedi: Bende de oyle sizce virus mudur? Genişletmek için tıkla... Hocam cidden bilemiyorum virüs programları benim bilgisayarıma temiz diyor ama bu uyarının hemen gidip gelmesi işkillendiriyor beni.
siyamaske dedi: Bende de oyle sizce virus mudur? Genişletmek için tıkla... Hocam cidden bilemiyorum virüs programları benim bilgisayarıma temiz diyor ama bu uyarının hemen gidip gelmesi işkillendiriyor beni.
S siyamaske Decapat Katılım 30 Nisan 2022 Mesajlar 113 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Temmuz 2022 #17 mkt80 dedi: Hocam cidden bilemiyorum virüs programları benim bilgisayarıma temiz diyor ama bu uyarının hemen gidip gelmesi işkillendiriyor beni. Genişletmek için tıkla... Aynen bende de oyle Kaspersky Malwarebytes ile taradim hicbiri virus bulmuyor ama icim rahat degil.
mkt80 dedi: Hocam cidden bilemiyorum virüs programları benim bilgisayarıma temiz diyor ama bu uyarının hemen gidip gelmesi işkillendiriyor beni. Genişletmek için tıkla... Aynen bende de oyle Kaspersky Malwarebytes ile taradim hicbiri virus bulmuyor ama icim rahat degil.
M mkt80 Hectopat Katılım 27 Haziran 2022 Mesajlar 1.470 Çözümler 9 31 Temmuz 2022 #18 siyamaske dedi: Aynen bende de oyle Kaspersky Malwarebytes ile taradim hicbiri virus bulmuyor ama icim rahat degil. Genişletmek için tıkla... Benim de pek değil özellikle program isminin gözükmemesi endişeye düşürüyor.
siyamaske dedi: Aynen bende de oyle Kaspersky Malwarebytes ile taradim hicbiri virus bulmuyor ama icim rahat degil. Genişletmek için tıkla... Benim de pek değil özellikle program isminin gözükmemesi endişeye düşürüyor.