aydnarda Kilopat Katılım 16 Aralık 2016 Mesajlar 13 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Ekim 2020 #1 PDC uzantılı bir dosyayı nasıl PDF'ye dönüştürebilirim bilgisi olan biri var mı? Bir kitabın birkaç sayfası gerekli yazdırmak için sadece Locklizard programı ile açabiliyorum oradan da çıktı alamıyorum.
PDC uzantılı bir dosyayı nasıl PDF'ye dönüştürebilirim bilgisi olan biri var mı? Bir kitabın birkaç sayfası gerekli yazdırmak için sadece Locklizard programı ile açabiliyorum oradan da çıktı alamıyorum.
rXAi Decapat Katılım 27 Ağustos 2020 Mesajlar 636 Çözümler 5 22 Ekim 2020 #2 Locklizard "Yazdır" tıkladığınızda açılan ekrandan Microsoft Print to PDF seçeneğini seçerseniz PDF olarak kaydedecektir.
Locklizard "Yazdır" tıkladığınızda açılan ekrandan Microsoft Print to PDF seçeneğini seçerseniz PDF olarak kaydedecektir.
aydnarda Kilopat Katılım 16 Aralık 2016 Mesajlar 13 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Ekim 2020 #3 Hocam yazdırma seçeneği kilitli, kullanılamıyor. Ekran görüntüsü bile alamadım telefondan çektim.
rXAi Decapat Katılım 27 Ağustos 2020 Mesajlar 636 Çözümler 5 22 Ekim 2020 #4 Öncelikle PDC dosyanızın lisans dosyasını (.LLV) dosyasını açmalısınız. Muhtemelen yazdırma seçeneğinin aktifleşmemesinin sebebi bu.
Öncelikle PDC dosyanızın lisans dosyasını (.LLV) dosyasını açmalısınız. Muhtemelen yazdırma seçeneğinin aktifleşmemesinin sebebi bu.