meliholmak Hectopat Katılım 5 Temmuz 2021 Mesajlar 196 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Haziran 2023 #1 PDF normalinde Türkçe karakterler engellendiği için annatator diye bir program gördüm. Gayet kullanışlı ama çıktı da gözüküyor mu bilmiyorum.
PDF normalinde Türkçe karakterler engellendiği için annatator diye bir program gördüm. Gayet kullanışlı ama çıktı da gözüküyor mu bilmiyorum.
C chaturanga Megapat Katılım 17 Ağustos 2021 Mesajlar 7.347 Makaleler 1 Çözümler 61 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Haziran 2023 #2 meliholmak dedi: PDF normalinde Türkçe karakterler engellendiği için annatator diye bir program gördüm. Gayet kullanışlı ama çıktı da gözüküyor mu bilmiyorum. Genişletmek için tıkla... PDF üzerine alınan notlar tabi ki çıktı da görünür. Ben Foxit Reader programının dahili not alma araçlarını kullanıyorum mesela ekstra bir programa gerek kalmadan PDF üzerine not alabiliyorum ve çıktı alırsam o notlar da görünüyor.
meliholmak dedi: PDF normalinde Türkçe karakterler engellendiği için annatator diye bir program gördüm. Gayet kullanışlı ama çıktı da gözüküyor mu bilmiyorum. Genişletmek için tıkla... PDF üzerine alınan notlar tabi ki çıktı da görünür. Ben Foxit Reader programının dahili not alma araçlarını kullanıyorum mesela ekstra bir programa gerek kalmadan PDF üzerine not alabiliyorum ve çıktı alırsam o notlar da görünüyor.
hzmendel Hectopat Katılım 5 Ekim 2019 Mesajlar 572 Makaleler 1 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Haziran 2023 #3 meliholmak dedi: PDF normalinde Türkçe karakterler engellendiği için annatator diye bir program gördüm. Gayet kullanışlı ama çıktı da gözüküyor mu bilmiyorum. Genişletmek için tıkla... 2 yıldır PDF Annotator kullanıyorum çıktı kalitesi açık ara diğer uygulamalardan çok daha iyi eğer yazıyı kaydedersen çıktıda görünür.
meliholmak dedi: PDF normalinde Türkçe karakterler engellendiği için annatator diye bir program gördüm. Gayet kullanışlı ama çıktı da gözüküyor mu bilmiyorum. Genişletmek için tıkla... 2 yıldır PDF Annotator kullanıyorum çıktı kalitesi açık ara diğer uygulamalardan çok daha iyi eğer yazıyı kaydedersen çıktıda görünür.
Meglore.ext4 Hectopat Katılım 6 Eylül 2021 Mesajlar 252 Çözümler 3 20 Haziran 2023 #4 Kullanımı gayet iyi ama pdf üzerine yazılan yazılar daha sonra kaydedildiğinde uygulamadaki kadar kaliteli gözükmüyor, bulanık çıkıyor.
Kullanımı gayet iyi ama pdf üzerine yazılan yazılar daha sonra kaydedildiğinde uygulamadaki kadar kaliteli gözükmüyor, bulanık çıkıyor.