Cage00
Kilopat
Daha fazla
- Sistem Özellikleri
- Anakart: ASUS Z690-A
İşlemci: Intel Core I9-12900K
Ekran Kartı: Msı Geforce Rtx 3070
Ram: G.Skill Trident Z5 RGB 64 GB CL36
Ssd: Samsung 980 PRO 1TB 7000/5000
Monitör: ViewSonic 32 VX3211-2K-MHD IPS
- Meslek
- Serbest
- Profil Kapağı
- 1522237053
İyi günler arkadaşlar,
Biraz yaptığım işlerden bahsedeyim. İnternetten kendime uygun İngilizce PDF kitapları indiriyorum ve onları Türkçeye çeviriyorum. Tabii ki dosya boyutu ve karakter sayılarından dolayı sık sık bölmek ve birleştirmek zorunda kalıyorum. Sonra kilitli olmayan kitaplar olmasına rağmen birleştirme işlemi sonrası kendi kendine kilitleniyor bir de onları kırıyorum. Temizlenecek gereksiz link ve watermark varsa onları temizliyorum.
En sonunda da yer imleri ve hyperlink bağlantılarını düzeltmeye çalışıyorum. Ama ne yaptıysam olmadı bir türlü otomatiğe bağlayamadım. Çok fazla uzun kitaplar oldukları için tek tek yerimi ve köprüleri düzenlemek işime gelmiyor, hiç pratik değil. acaba bu işlemlerden sonra bozulan yerimi ve köprüleri nasıl çoklu şekilde otomatik düzeltebilirim. Bu konuda iyi bir doküman ya da kitapçık varsa veya yardımcı olacak bir arkadaşımız varsa çok sevinirim.
Denediğim yazılımlar,
* abby fine reader.
* Nitro PDF Pro.
* wondershare PDF element.
* Adobe Acrobat ve Microsoft Word bilgisayarıma kurulmuyor hata veriyor.
Gerçekten bu konuyu çözersem çok mutlu olacağım. geri dönüşleri bekliyorum.
teşekkürler.
Arkadaşlar kimsenin bir fikri yok mu gerçekten?
Yok mu bir yol bir teknik??
Kimse yardımcı olmadığı için çok teşekkür ederim.
Sorunu hallettim ve eskisinden çok daha iyi bir şey oldu.
Artık bu gönderiyi silebilirsiniz. Teşekkürler...
Çözümünü buraya yazmayacağım ki ben nasıl haftalarca uğraştıysam sizde uğraşın diye
Biraz yaptığım işlerden bahsedeyim. İnternetten kendime uygun İngilizce PDF kitapları indiriyorum ve onları Türkçeye çeviriyorum. Tabii ki dosya boyutu ve karakter sayılarından dolayı sık sık bölmek ve birleştirmek zorunda kalıyorum. Sonra kilitli olmayan kitaplar olmasına rağmen birleştirme işlemi sonrası kendi kendine kilitleniyor bir de onları kırıyorum. Temizlenecek gereksiz link ve watermark varsa onları temizliyorum.
En sonunda da yer imleri ve hyperlink bağlantılarını düzeltmeye çalışıyorum. Ama ne yaptıysam olmadı bir türlü otomatiğe bağlayamadım. Çok fazla uzun kitaplar oldukları için tek tek yerimi ve köprüleri düzenlemek işime gelmiyor, hiç pratik değil. acaba bu işlemlerden sonra bozulan yerimi ve köprüleri nasıl çoklu şekilde otomatik düzeltebilirim. Bu konuda iyi bir doküman ya da kitapçık varsa veya yardımcı olacak bir arkadaşımız varsa çok sevinirim.
Denediğim yazılımlar,
* abby fine reader.
* Nitro PDF Pro.
* wondershare PDF element.
* Adobe Acrobat ve Microsoft Word bilgisayarıma kurulmuyor hata veriyor.
Gerçekten bu konuyu çözersem çok mutlu olacağım. geri dönüşleri bekliyorum.
teşekkürler.
Arkadaşlar kimsenin bir fikri yok mu gerçekten?
Yok mu bir yol bir teknik??
Kimse yardımcı olmadığı için çok teşekkür ederim.
Sorunu hallettim ve eskisinden çok daha iyi bir şey oldu.
Artık bu gönderiyi silebilirsiniz. Teşekkürler...
Çözümünü buraya yazmayacağım ki ben nasıl haftalarca uğraştıysam sizde uğraşın diye
Son düzenleme: