PDF dosyalarım Kxk'ya dönüşmüş

Eren Kayra

Hectopat
Daha fazla  
Selam arkadaşlar. Bu konu forumda ilk olabilir bu problemle ilgili. PDF dosyalarım kxkya dönüşmüş ve açamıyorum. Kxk dosyalarını nasıl açabilir veya çevirebiliriz? Bu konuda bilgisi olan varsa paylaşabilir mi?

Bana virüs gibi geldi. Dosyanın formatını elle KXK'dan PDF'ye dönüştürmeyi dene.
  • Denetim Masası > Görünüm ve Kişiselleştirme > Dosya Gezgini Seçenekleri > Görünüm > Bilinen dosya türleri için uzantıları gizle seçeneğinin tikini kaldır.
  • Elindeki KXK dosyalarından birini yeniden adlandırıp .'dan sonrasını PDF yap.

Selam arkadaşlar,. Bu konu forumda ilk olabilir bu problemle ilgili. PDF dosyalarım kxkya dönüşmüş ve açamıyorum. Kxk dosyalarını nasıl açabilir veya çevirebiliriz? Bu konuda bilgisi olan varsa paylaşabilir mi?

Hocam dosyayayı bozmamak için kopyalayıp uzantısını .PDF yapmayı dener misiniz?

Bana virüs gibi geldi. Dosyanın formatını elle KXK'dan PDF'ye dönüştürmeyi dene.
  • Denetim Masası > Görünüm ve Kişiselleştirme > Dosya Gezgini Seçenekleri > Görünüm > Bilinen dosya türleri için uzantıları gizle seçeneğinin tikini kaldır.

Hocam programı sanal bir makinede deneyin güvenliyse kurun olmazsada converter ile çevirin.
Hocam virüs olmadığından eminim siz ne yapmam gerektiğini söyleyin.

Bana virüs gibi geldi. Dosyanın formatını elle KxK'den PDF'ye dönüştürmeyi dene.
  • Denetim Masası > görünüm ve kişiselleştirme > Dosya Gezgini seçenekleri > görünüm > bilinen dosya türleri için uzantıları gizle seçeneğinin tikini kaldır.
  • Elindeki kxk dosyalarından birini yeniden adlandırıp .'dan sonrasını PDF yap.

Hocam direkt kxk uzantısından PDF uzantısına dönüştürürse dosya bozulabilir.

Hocam dosya bozuldu öyle başka bir yönteminiz var mı acaba birde virüs değil gerekli işlemleri geçti.

KXK Dosyalarını Açmanın En İyi Dört Yolu hocam bu makaleye bir bakar mısınız belki çözebilirsiniz.

Hocam indirmemi istediğini indirdim virüslü diyor açılmıyor.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı