Soru bankası da basarlar mı? PDF telefona atıp götürsem sorun olur mu yoksa USB mi götürmem gerek bu konuda cahilim kusura bakmayın.Kızılay Kök Çarşısı'nda fotokopi basan dükkanlar var.
Soru bankası da basarlar mı? PDF telefona atıp götürsem sorun olur mu yoksa USB mi götürmem gerek bu konuda cahilim kusura bakmayın.Kızılay Kök Çarşısı'nda fotokopi basan dükkanlar var.
Antares AVM'nin yanındaki Turgut Özal üniversitesi'nin karşı caddesindeki kırtasiyeler 1-3 kuruş hep. Adlarını unuttum.Merhaba Ankara'dayım, öyle bir yer ismi varsa alabillir miyim?
Telefon ile'de yaparsınız, sorun olacağını sanmam. USB kablonuzu götürün ama.Soru bankası da basarlar mı? PDF telefona atıp götürsem sorun olur mu yoksa USB mi götürmem gerek bu konuda cahilim kusura bakmayın.
Kendilerinde büyük PDF arşivi oluyor fakat sizin de yanınızda PDF dosyasını götürüp işi garantiye almanız iyi olur. Ben USB bellek götürüyordum fakat telefon da olur. PDF olduktan sonra soru bankasıymış filan fark etmez, her şeyi basarlar.Soru bankası da basarlar mı? PDF telefona atıp götürsem sorun olur mu yoksa USB mi götürmem gerek bu konuda cahilim kusura bakmayın.
Teşekkürler. İyi Oldu bu.Kendilerinde büyük PDF arşivi oluyor fakat sizin de yanınızda PDF dosyasını götürüp işi garantiye almanız iyi olur. Ben USB bellek götürüyordum fakat telefon da olur. PDF olduktan sonra soru bankasıymış filan fark etmez, her şeyi basarlar.
Bunu bildiğim daha iyi oldu en azından daha kızılaya kadar gitmem. Mesela 300 sayfalık PDF'i çıkarmak için 9 TL mi ödüyoruz mükemmel bir şeymiş. @DoinAntares AVM'nin yanındaki Turgut Özal üniversitesi'nin karşı caddesindeki kırtasiyeler 1-3 kuruş hep. Adlarını unuttum.
Telefon ile'de yaparsınız, sorun olacağını sanmam. USB kablonuzu götürün ama.
Size ulaşabileceğim Mail adresi var mı?Antares AVM'nin yanındaki Turgut Özal üniversitesi'nin karşı caddesindeki kırtasiyeler 1-3 kuruş hep. Adlarını unuttum.
Telefon ile'de yaparsınız, sorun olacağını sanmam. USB kablonuzu götürün ama.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.