PDF Dosyalarını Kitap Olarak Çıkartmak

Merhaba Ankara'dayım, öyle bir yer ismi varsa alabillir miyim?
Antares AVM'nin yanındaki Turgut Özal üniversitesi'nin karşı caddesindeki kırtasiyeler 1-3 kuruş hep. Adlarını unuttum.

Soru bankası da basarlar mı? PDF telefona atıp götürsem sorun olur mu yoksa USB mi götürmem gerek bu konuda cahilim kusura bakmayın.
Telefon ile'de yaparsınız, sorun olacağını sanmam. USB kablonuzu götürün ama.

Soru bankası da basarlar mı? PDF telefona atıp götürsem sorun olur mu yoksa USB mi götürmem gerek bu konuda cahilim kusura bakmayın.
Kendilerinde büyük PDF arşivi oluyor fakat sizin de yanınızda PDF dosyasını götürüp işi garantiye almanız iyi olur. Ben USB bellek götürüyordum fakat telefon da olur. PDF olduktan sonra soru bankasıymış filan fark etmez, her şeyi basarlar.

Kendilerinde büyük PDF arşivi oluyor fakat sizin de yanınızda PDF dosyasını götürüp işi garantiye almanız iyi olur. Ben USB bellek götürüyordum fakat telefon da olur. PDF olduktan sonra soru bankasıymış filan fark etmez, her şeyi basarlar.
Teşekkürler. İyi Oldu bu.
Antares AVM'nin yanındaki Turgut Özal üniversitesi'nin karşı caddesindeki kırtasiyeler 1-3 kuruş hep. Adlarını unuttum.

Bunu bildiğim daha iyi oldu en azından daha kızılaya kadar gitmem. Mesela 300 sayfalık PDF'i çıkarmak için 9 TL mi ödüyoruz mükemmel bir şeymiş. @Doin

Size ulaşabileceğim Mail adresi var mı?

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı