Said Nursi Hzretleri Picopat Katılım 19 Aralık 2020 Mesajlar 689 7 Mart 2021 #1 Selamünaleyküm. Ben PDF dosyası indireceğim. Ama virüslü olup olmadığını nasıl anlayacağım? Siyasetname PDF diye arattım.
Selamünaleyküm. Ben PDF dosyası indireceğim. Ama virüslü olup olmadığını nasıl anlayacağım? Siyasetname PDF diye arattım.
VİPER34 Hectopat Katılım 15 Aralık 2020 Mesajlar 4.601 Makaleler 6 Çözümler 9 7 Mart 2021 #2 Said Nursi Hzretleri dedi: Selamünaleyküm. Ben PDF dosyası indireceğim. Ama virüslü olup olmadığını nasıl anlayacağım? Siyasetname PDF diye arattım. Genişletmek için tıkla... Kaspersky ya da antivirüs programı ile. Dosyayı sol tik ile seçip tarattır a basın. Önce indirin ama açmayın.
Said Nursi Hzretleri dedi: Selamünaleyküm. Ben PDF dosyası indireceğim. Ama virüslü olup olmadığını nasıl anlayacağım? Siyasetname PDF diye arattım. Genişletmek için tıkla... Kaspersky ya da antivirüs programı ile. Dosyayı sol tik ile seçip tarattır a basın. Önce indirin ama açmayın.
ekizberke18 Centipat Katılım 8 Ekim 2020 Mesajlar 897 Yer İzmir 7 Mart 2021 #3 Said Nursi Hzretleri dedi: Selamünaleyküm. Ben PDF dosyası indireceğim. Ama virüslü olup olmadığını nasıl anlayacağım? Siyasetname PDF diye arattım. Genişletmek için tıkla... Hocam bunla taramayı deneyin: VirusTotal VirusTotal www.virustotal.com
Said Nursi Hzretleri dedi: Selamünaleyküm. Ben PDF dosyası indireceğim. Ama virüslü olup olmadığını nasıl anlayacağım? Siyasetname PDF diye arattım. Genişletmek için tıkla... Hocam bunla taramayı deneyin: VirusTotal VirusTotal www.virustotal.com