hacistar Megapat Katılım 27 Aralık 2013 Mesajlar 309 Makaleler 12 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Ekim 2023 #1 Selam. PDF dosyasına video yerleştirmek istiyorum fakat ne yaparsam yapayım video hiçbir şekilde oynatılamıyor. Bunun bir çözümü var mı? Son düzenleyen: Moderatör: 13 Ekim 2023
Selam. PDF dosyasına video yerleştirmek istiyorum fakat ne yaparsam yapayım video hiçbir şekilde oynatılamıyor. Bunun bir çözümü var mı?
ReloadingData Petapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 8 Nisan 2014 Mesajlar 11.860 Çözümler 244 13 Ekim 2023 #2 hacistar dedi: Selam. PDF dosyasına video yerleştirmek istiyorum fakat ne yaparsam yapayım video hiçbir şekilde oynatılamıyor. Bunun bir çözümü var mı? Genişletmek için tıkla... Acrobat Pro versiyonunumu kullanıyorsunuz?
hacistar dedi: Selam. PDF dosyasına video yerleştirmek istiyorum fakat ne yaparsam yapayım video hiçbir şekilde oynatılamıyor. Bunun bir çözümü var mı? Genişletmek için tıkla... Acrobat Pro versiyonunumu kullanıyorsunuz?
5 534747 Hectopat Katılım 2 Nisan 2022 Mesajlar 4.910 Makaleler 2 Çözümler 42 13 Ekim 2023 #3 Çünkü PDF'ler yazı formatı olduğundan olabilir mi? PowePoint sunumu yapın eğer video koyacaksanız.
hacistar Megapat Katılım 27 Aralık 2013 Mesajlar 309 Makaleler 12 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Ekim 2023 #4 Evet Acrobat pro kullanıyorum. Farklı yazılımlar da denedim olmadı. Bu arada nota gitar tab'ı yazıyorum üstüne de açıklayıcı kısa video yerleştiriyorum.
Evet Acrobat pro kullanıyorum. Farklı yazılımlar da denedim olmadı. Bu arada nota gitar tab'ı yazıyorum üstüne de açıklayıcı kısa video yerleştiriyorum.
Mert Can Urcan Terapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 7 Ocak 2013 Mesajlar 8.431 Çözümler 127 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Endustri Urunleri Tasarimi / Stratejik Tasarim 14 Ekim 2023 #5 PDF > Tool > Rich Media > Add Video Yanlış hatırlamıyorsam yıllar önceden, yalnız PDF boyutun çok tatlı hale gelebilir.
PDF > Tool > Rich Media > Add Video Yanlış hatırlamıyorsam yıllar önceden, yalnız PDF boyutun çok tatlı hale gelebilir.