bonnieatmorn Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 7 Mart 2020 Mesajlar 1.039 Makaleler 1 Çözümler 2 27 Temmuz 2021 #1 PDF üzerindeki metinde birkaç yazı düzeltmesi yapmam lazım ama Adobe'den olmuyor, dosyayı Word'e çevirince de metin bozuluyor. PDF'de metin üzerinde düzenleme yapabileceğim bir site ya da program var mıdır?
PDF üzerindeki metinde birkaç yazı düzeltmesi yapmam lazım ama Adobe'den olmuyor, dosyayı Word'e çevirince de metin bozuluyor. PDF'de metin üzerinde düzenleme yapabileceğim bir site ya da program var mıdır?
2 237683 Kilopat Katılım 30 Kasım 2018 Mesajlar 2.814 Çözümler 17 27 Temmuz 2021 #2 Foxit Reader. Adobe kullanmayalı çok oldu.
Birisi Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 2 Haziran 2014 Mesajlar 2.501 Makaleler 11 Çözümler 2 Yer İstanbul 27 Temmuz 2021 #3 LibreOffice kullanarak düzenleme yapmıştım. Not: Çıktı alırken PDF çıktısı alamamıştım ama çıktıyı internet üzerinden PDF'ye çevirmiştim.
LibreOffice kullanarak düzenleme yapmıştım. Not: Çıktı alırken PDF çıktısı alamamıştım ama çıktıyı internet üzerinden PDF'ye çevirmiştim.