H _HAkbas Decapat Katılım 9 Kasım 2018 Mesajlar 11 21 Mayıs 2020 #1 İlettiğim resimde de gösterildiği gibi PDF dosyasındaki tabloyu seçip kopyalayamıyorum, sadece tablo içindeki metinleri kopyalıyor tamamen tabloyu seçip nasıl kopyalayabilirim? Dosya Ekleri Ekran Görüntüsü (2).png 20,4 KB · Görüntüleme: 63 Ekran Görüntüsü (4).png 20,7 KB · Görüntüleme: 58
İlettiğim resimde de gösterildiği gibi PDF dosyasındaki tabloyu seçip kopyalayamıyorum, sadece tablo içindeki metinleri kopyalıyor tamamen tabloyu seçip nasıl kopyalayabilirim?
Uton Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 7 Ağustos 2013 Mesajlar 9.116 Makaleler 3 Çözümler 38 21 Mayıs 2020 #2 Resim yok fakat CamScanner tarzı programlar ile kopyalanabilir.
ihydrogeni Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 2 Şubat 2020 Mesajlar 2.628 Makaleler 1 Çözümler 27 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Yazılım Tasaarım Müh. 21 Mayıs 2020 #3 dosyaya sağ tıklayıp Word ile açmayı deneyin, dosya tamamen okunabilirse onu tablo olarak kopyalayabilirsiniz.
dosyaya sağ tıklayıp Word ile açmayı deneyin, dosya tamamen okunabilirse onu tablo olarak kopyalayabilirsiniz.
H _HAkbas Decapat Katılım 9 Kasım 2018 Mesajlar 11 21 Mayıs 2020 #4 Uton dedi: Resim yok fakat CamScanner tarzı programlar ile kopyalanabilir. Genişletmek için tıkla... güncelledim, daha pratik bir çözüm yöntemi var mı yoksa yardımcı programlara mı yönelmem gerekiyor? ihydrogeni dedi: dosyaya sağ tıklayıp Word ile açmayı deneyin, dosya tamamen okunabilirse onu tablo olarak kopyalayabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... teşekkürler , dediğiniz gibi tam okuduğu durumlarda tabloyu tamamen kopyalayabiliyorum
Uton dedi: Resim yok fakat CamScanner tarzı programlar ile kopyalanabilir. Genişletmek için tıkla... güncelledim, daha pratik bir çözüm yöntemi var mı yoksa yardımcı programlara mı yönelmem gerekiyor? ihydrogeni dedi: dosyaya sağ tıklayıp Word ile açmayı deneyin, dosya tamamen okunabilirse onu tablo olarak kopyalayabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... teşekkürler , dediğiniz gibi tam okuduğu durumlarda tabloyu tamamen kopyalayabiliyorum