UCANFLY Decapat Katılım 17 Temmuz 2022 Mesajlar 29 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Kasım 2022 #1 Az önce bir forumda dolaşırken yanlışlıkla bir PDF dosyası indirdim, ve virüslü olabileceğini düşündüm, indikten birkaç saniye sonra üstüne bir kez tıklayıp sil tuşuna bastım. Bir şekilde virüs bulaşabilir mi? Son düzenleyen: Moderatör: 22 Kasım 2022
Az önce bir forumda dolaşırken yanlışlıkla bir PDF dosyası indirdim, ve virüslü olabileceğini düşündüm, indikten birkaç saniye sonra üstüne bir kez tıklayıp sil tuşuna bastım. Bir şekilde virüs bulaşabilir mi?
ahmxtygt Hectopat Katılım 27 Ocak 2021 Mesajlar 1.063 Çözümler 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Kasım 2022 #2 Hayır.
CyberWarriorTr Kilopat Katılım 29 Ağustos 2018 Mesajlar 32 22 Kasım 2022 #3 Evet bulaşabiliyor. ahmxtygt dedi: Hayır. Genişletmek için tıkla... Bulaşabilir hocam bad PDF bir araştırın derim.
Evet bulaşabiliyor. ahmxtygt dedi: Hayır. Genişletmek için tıkla... Bulaşabilir hocam bad PDF bir araştırın derim.
ahmxtygt Hectopat Katılım 27 Ocak 2021 Mesajlar 1.063 Çözümler 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Kasım 2022 #4 CyberWarriorTr dedi: Evet bulaşabiliyor. Genişletmek için tıkla... PDF dosyasının yanında başka birşey var ya da sahte PDF dosyası ise... CyberWarriorTr dedi: Evet bulaşabiliyor. Bulaşabilir hocam bad PDF bir araştırın derim. Genişletmek için tıkla... Peki
CyberWarriorTr dedi: Evet bulaşabiliyor. Genişletmek için tıkla... PDF dosyasının yanında başka birşey var ya da sahte PDF dosyası ise... CyberWarriorTr dedi: Evet bulaşabiliyor. Bulaşabilir hocam bad PDF bir araştırın derim. Genişletmek için tıkla... Peki
UCANFLY Decapat Katılım 17 Temmuz 2022 Mesajlar 29 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Kasım 2022 #5 ahmxtygt dedi: PDF dosyasının yanında başka birşey var ya da sahte PDF dosyası ise... Peki Genişletmek için tıkla... VDS üzerinden açtım ve normal pdf olarak açıldı
ahmxtygt dedi: PDF dosyasının yanında başka birşey var ya da sahte PDF dosyası ise... Peki Genişletmek için tıkla... VDS üzerinden açtım ve normal pdf olarak açıldı
CyberWarriorTr Kilopat Katılım 29 Ağustos 2018 Mesajlar 32 23 Kasım 2022 #6 UCANFLY dedi: VDS üzerinden açtım ve normal PDF olarak açıldı. Genişletmek için tıkla... O zaman sıkıntı yok.
UCANFLY dedi: VDS üzerinden açtım ve normal PDF olarak açıldı. Genişletmek için tıkla... O zaman sıkıntı yok.
lordexe Zeptopat Katılım 22 Aralık 2022 Mesajlar 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Aralık 2022 #7 Ben de başka bir soru sorsam. Browser'den açtığım indirmediğim bir pdf virüs bulaştırabilir mi? Açıp görüntüleyip kapattım.
Ben de başka bir soru sorsam. Browser'den açtığım indirmediğim bir pdf virüs bulaştırabilir mi? Açıp görüntüleyip kapattım.
CyberWarriorTr Kilopat Katılım 29 Ağustos 2018 Mesajlar 32 22 Ocak 2023 #8 lordexe dedi: Ben de başka bir soru sorsam. Browser'den açtığım indirmediğim bir PDF virüs bulaştırabilir mi? Açıp görüntüleyip kapattım. Genişletmek için tıkla... Hayır virüs olsa orada da açılmaz.
lordexe dedi: Ben de başka bir soru sorsam. Browser'den açtığım indirmediğim bir PDF virüs bulaştırabilir mi? Açıp görüntüleyip kapattım. Genişletmek için tıkla... Hayır virüs olsa orada da açılmaz.
Teru Moderasyon Ekibi Üyesi Kıdemli Moderatör Kıdemli Üye Sosyal Bekçisi Çözüme Giden Yol Tecrübeli Moderatör Katılım 1 Mayıs 2022 Mesajlar 13.870 Makaleler 15 Çözümler 454 Yer Türkiye Cumhuriyeti 22 Ocak 2023 #9 CyberWarriorTr dedi: Evet bulaşabiliyor. Bulaşabilir hocam bad PDF bir araştırın derim. Genişletmek için tıkla... İndirip Defender ile taratıp açıyorum. Herhalde sorun olmuyordur.
CyberWarriorTr dedi: Evet bulaşabiliyor. Bulaşabilir hocam bad PDF bir araştırın derim. Genişletmek için tıkla... İndirip Defender ile taratıp açıyorum. Herhalde sorun olmuyordur.