Reavenn Megapat Zamanın Tanığı Katılım 13 Mayıs 2016 Mesajlar 3.280 Çözümler 6 Yer İzmit 5 Nisan 2023 #1 Öncelikle merhaba, Türkçe dilinde olan PDF dosyamı ingilizceye çevirmek istiyorum. Dokümanlar üzerinden yapılabildiğini söylediler fakat dosyayı dokümanlara atınca ekranda çizgiler dışında hiçbir şey gözükmüyor. Bana bu konuda yardımcı olur musunuz? Son düzenleyen: Moderatör: 5 Nisan 2023
Öncelikle merhaba, Türkçe dilinde olan PDF dosyamı ingilizceye çevirmek istiyorum. Dokümanlar üzerinden yapılabildiğini söylediler fakat dosyayı dokümanlara atınca ekranda çizgiler dışında hiçbir şey gözükmüyor. Bana bu konuda yardımcı olur musunuz?
Baskan66 Hectopat Katılım 26 Eylül 2022 Mesajlar 691 Makaleler 1 Çözümler 27 Yer İstanbul 5 Nisan 2023 #2 Hocam sanırım yanlış anladım ama bi dener misiniz? Sürprizbozan Çevrimiçi dosya çeviri servisi – Yandex.Çeviri Türkçe, İngilizce, Almanca, Fransızca, İspanyolca, Lehçe, Rusça ve diğer dillerdeki dosyaların çift yönlü çevirisi. Çevrimiçi çalışır. translate.yandex.com
Hocam sanırım yanlış anladım ama bi dener misiniz? Sürprizbozan Çevrimiçi dosya çeviri servisi – Yandex.Çeviri Türkçe, İngilizce, Almanca, Fransızca, İspanyolca, Lehçe, Rusça ve diğer dillerdeki dosyaların çift yönlü çevirisi. Çevrimiçi çalışır. translate.yandex.com