PDF dosyasının uzantısını HTML yaptıktan sonra adı değişiyor

Arday77

Hectopat
Herkese merhaba. Bir sunum için bülten hazırladım PDF dosya halinde. Şimdi bu dosyanın adını da "bülten" diye kaydettim. Fakat PDF'i HTML yapınca dosya adı bu şekilde gözüküyor. Benim oraya resmi bir link adı koymam lazım ki insanlar ona basıp benim PDF dosyama ulaşabilsin. Umarım anlaşılır yazabilmişimdir, teşekkür ederim.

Dosya Ekleri

• Adsız.jpg
    Adsız.jpg
    4,2 KB · Görüntüleme: 64
Herkese merhaba. Bir sunum için bülten hazırladım PDF dosya halinde. Şimdi bu dosyanın adını da "bülten" diye kaydettim. Fakat PDF'i HTML yapınca dosya adı bu şekilde gözüküyor. Benim oraya resmi bir link adı koymam lazım ki insanlar ona basıp benim PDF dosyama ulaşabilsin. Umarım anlaşılır yazabilmişimdir, teşekkür ederim.

Bu dosyanın bulunduğu konumu belirtiyor.

Evet ama bu dosyayı başkaları da bilgisayarında açtığında ben o konum yazısının gözükmesini istemiyorum.Resmi bir belge için hazırlıyorum bunu

Bir de bu pdf dosyasını insanların indirebileceği şekilde nasıl hazırlayabiliriz.Bir dosya sitesine upload etmek yerine belli bir link üzerinden pdfe ulaşamazlarmı

Evet ama bu dosyayı başkaları da bilgisayarında açtığında ben o konum yazısının gözükmesini istemiyorum. Resmi bir belge için hazırlıyorum bunu.

Hocam, bu dosyanın ismi değil bulunduğu konum. İnsanların bu şekilde göreceğini sanmıyorum.

HTML olarak değiştirmenizdeki amaç nedir? Dosya HTML olmadığı için okunmuyor basitçe dosya konumu yazıyor.
Ben Pdf dosyasını instagram üzerinden paylaşıcam.Link vericem ki insanlara o linke gidip pdf dosyasını açabilsinler.Bu pdf dosyasını nasıl onlara sunabilirim uplaod sitelerine upload etmeden.

Ben Pdf dosyasını instagram üzerinden paylaşıcam.Link vericem ki insanlara o linke gidip pdf dosyasını açabilsinler.Bu pdf dosyasını nasıl onlara sunabilirim uplaod sitelerine upload etmeden.
HTML yapmak ile bağlantısını çözemedim.

Ben PDF dosyasını Instagram üzerinden paylaşacağım. Link vereceğim ki insanlara o linke gidip PDF dosyasını açabilsinler. Bu PDF dosyasını nasıl onlara sunabilirim Upload sitelerine upload etmeden.

Hocam, kendi Google hesabınızın Drive'sine yükleyerek paylaşabilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı