PDF geç yükleniyor

batuhany75

Femtopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar,
Firmamız için bir katalog hazırladım. Elbetteki katalog sayfa içerisindeki görseller çok kaliteli ve içerisinde detaylar var fakat sadece 1 sayfa 20-30 MB olarak çıkıyor Photoshop'tan PDF olarak kaydederken. Haliyle, 400 sayfaya yakın bir katalog hazırladım fakat sadece 1 sayfanın bile açılması 3-4 dakika sürüyorken 400 sayfa neredeyse imkansıza yakın açılıyor. Bu sorunu nasıl çözebilirim? PDF boyutunu küçültsem de sorun çözülmedi tam olarak.

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba arkadaşlar,
Firmamız için bir katalog hazırladım. Elbetteki katalog sayfa içerisindeki görseller çok kaliteli ve içerisinde detaylar var fakat sadece 1 sayfa 20-30 MB olarak çıkıyor Photoshop'tan PDF olarak kaydederken. Haliyle, 400 sayfaya yakın bir katalog hazırladım fakat sadece 1 sayfanın bile açılması 3-4 dakika sürüyorken 400 sayfa neredeyse imkansıza yakın açılıyor. Bu sorunu nasıl çözebilirim? PDF boyutunu küçültsem de sorun çözülmedi tam olarak.

Depolama Alanı ya da bilgisayarınız eskiyse Bu dosyaları kaldırmayabilir siz bana, İşletim sistemizi sistem özelliklerinizi Paylaşabilir misiniz rica etsem?

i7 13700H 16 GB RAM 4050 Laptop hocam. Benim bu sistemde bu kadar geç açılıyor müşterilerimizde hiç açılmayacak bu PDF'ler.

Sanırım pek kaldırmaz profesyonel olsa da özel bilgiler mi var ki

i7 13700H 16 GB RAM 4050 Laptop hocam. Benim bu sistemde bu kadar geç açılıyor müşterilerimizde hiç açılmayacak bu PDF'ler.

Hayır hocam. Otomotiv yedek parça sektörü, ürün görsel ürünün referans numaraları var bir sayfada 12 ürün olacak şekilde ama neden bu kadar büyük boyutta ve zor açılır veriyor Photoshop çözemedim.

İyi ki PDF'sini yüklememişsiniz Ama Şundan Kaynaklıda Olabilir En iyi performansta çalıştığı için hep bilgisayar yavaş yavaş performansı düşürüyor en yakın zamanda iyileştirin derim

Photosopda kaydederken jpg olarak ayrı ayrı kaydet daha sonra bunları pdf olarak birleştir direkt pdf olarak kaydettiğin için oluyor gibi
Hocam o zaman katalogda aratma yapamazlar görsel olacağı için görselden istenilen bilgileri aratarak bulamaz müşteriler. O yüzden pdf formatında yapıyorum.

İyi ki PDF'sini yüklememişsiniz Ama Şundan Kaynaklıda Olabilir En iyi performansta çalıştığı için hep bilgisayar yavaş yavaş performansı düşürüyor en yakın zamanda iyileştirin derim
Hocam ilginize teşekkürler fakat bilgisayar performansıyla ilgili değil en azından benim sistemim için. PDF boyutu ve sayfa içerisindeki yüksek kaliteli görseller ile alakalı sanırım geç açılma problemi.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı