PDF görseller nasıl daha net hale getirilir?

Makaleler
1
Elimdeki bazı notalar vektörel olmayıp resim şeklinde PDF'e dönüştürüldüğü için bozuk gözüküyor. Yazdırırken vb. sıkıntı yaşıyorum. Sadece notalar için değil yazılı ifadelerde de benzer sıkıntıyı yaşıyorum. Görseldeki gibi gözüken PDF'leri nasıl net hale getirebilirim?

Anlaşılmıştır sanırım ancak yine de örnek vereyim dedim. Elimde olan:

İstenilen:

PDF'in mi yüksek çözünürlükte olmasını istiyorsunuz yoksa fotoğraf yeter mi?

PDF'in mi yüksek çözünürlükte olmasını istiyorsunuz yoksa fotoğraf yeter mi?

İçeriği daha net görüntüleyebildikten sonra PDF veya fotoğraf olmasının önemi yok. Bu arada son sürüm Adobe Acrobat Pro'ya sahibim, böyle bir özellik olmasını beklerdim. Acaba benim mi haberim yok? @Vavien., bilginiz var mı?

PDF'i resme çeviren bir site veya program kullandıktan sonra, aynı şekilde çözünürlük arttıran bir program veya site kullanabilirsiniz.

Benim bildiğim kadarıyla yapamazsınız. Yapay zekadir programdir falan netleştirme araçları kullanabilirsiniz ama özünde yoktan bir şey var edemezsiniz.

Nota dışında pek içerik yok gibi. Duzgunce üretildiği programlar vardır. Ben olsam onlardan kullanıp vektorel çıktı alırdım. MuseScore programı bu işi yapabiliyor. Herhalde bu kadar bilindik eserlerde MIDI dosyası bulmak o kadar zor değildir.

İşinizi görecekse bu var.

Halihazırda kullandığım Musescore'da da bazı PDF'ler vektörel yüklenmişken bazıları görsel olarak yüklenmiş. Şimdilik sürekli alternatifleri kovalamaya devam edeceğim gibi duruyor, teşekkürler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…