PDF nasıl açılır?

Yer
Mersin
Arkadaşlar PDF nasıl açılır bilmiyorum. Hocanın attığı PDF'lere tıklıyorum açılmıyor. Ama telefondan falan açılıyor. Bunun için herhangi bir çözüm var mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Adobe Acrobat Reader yükleyerek görüntüleyebilirsin. Ayrıca var olan internet tarayıcısı ile de açılır otomatik olarak. Birlikte aç seçeneğine basıp oradan deneyebilirsin. Olmazsa Adobe yükle.

Adobe Acrobat PDF indir ve açmayı dene. Programlar olmayabilir. (Foxit adlı program PDF açmıyor ceza yemek istemiyorum.)

Dosyayı tarayıcının URL kısmına götürürseniz tarayıcı kendisi açabilir. Editlemek isterseniz bir çok program mevcut.

Edge tarayıcı açıyor. Adobe Reader da açıyor. Daha sonra Chrome tarayıcıya eklentisi de geliyor.

Adobe Acrobat'ın alternatifi olarak Foxit PDF kullanabilirsiniz. Ben kullanıyorum ve yeni başlayanlar için kullanımı çok kolay. Veya tarayıcınızın Firefox, Google Chrome) PDF açma özelliğini kullanabilirsiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…