bekolacim Decapat Katılım 14 Mart 2023 Mesajlar 372 Makaleler 1 Daha fazla Sistem Özellikleri GPU: RTX 4060 Ti 16 GB VRAM. CPU: AMD Ryzen 7500F. RAM: DDR5 32 GB RAM. Anakart: MSI Pro A620M-B Cinsiyet Erkek 18 Mart 2024 #1 Böyle düz çizgi ve serbest kalem olan PDF düzenleme uygulaması öneriniz var mı? Soru çözmek için kullanacağım teşekkür ederim.
Böyle düz çizgi ve serbest kalem olan PDF düzenleme uygulaması öneriniz var mı? Soru çözmek için kullanacağım teşekkür ederim.
Hydrawarrior Hectopat Katılım 10 Haziran 2022 Mesajlar 281 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Mart 2024 #2 OneNote en iyi olan o.
Atakan K Moderasyon Ekibi Üyesi Süper Moderatör Katılım 14 Şubat 2023 Mesajlar 4.049 Makaleler 2 Çözümler 78 Daha fazla Sistem Özellikleri | Ryzen 5 3600 | GTX 1660 Super | Cinsiyet Erkek 18 Mart 2024 #3 bekolacim dedi: Böyle düz çizgi ve serbest kalem olan PDF düzenleme uygulaması öneriniz var mı? Soru çözmek için kullanacağım teşekkür ederim. Genişletmek için tıkla... Noteshelf öneririm.
bekolacim dedi: Böyle düz çizgi ve serbest kalem olan PDF düzenleme uygulaması öneriniz var mı? Soru çözmek için kullanacağım teşekkür ederim. Genişletmek için tıkla... Noteshelf öneririm.
Şebnem Ferah Gigapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 31 Ocak 2021 Mesajlar 10.198 Makaleler 9 Çözümler 150 Yer Ankara🥀 18 Mart 2024 #4 Adobe Acrobat öneririm, bayağıdır kullanmıyorum serbest kalem özelliği var mı yok mu bilmem.
bekolacim Decapat Katılım 14 Mart 2023 Mesajlar 372 Makaleler 1 Daha fazla Sistem Özellikleri GPU: RTX 4060 Ti 16 GB VRAM. CPU: AMD Ryzen 7500F. RAM: DDR5 32 GB RAM. Anakart: MSI Pro A620M-B Cinsiyet Erkek 18 Mart 2024 #5 Şebnem Ferah dedi: Adobe Acrobat öneririm, bayağıdır kullanmıyorum serbest kalem özelliği var mı yok mu bilmem. Genişletmek için tıkla... Acrobat indirmiştim ama kalem olmadığı için Microsoft Edge'in kendi PDF yazılımını kullandım. ama teşekkür ederm Hydrawarrior dedi: OneNote en iyi olan o. Genişletmek için tıkla... Atakan K dedi: Noteshelf öneririm. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler. Hydrawarrior dedi: OneNote en iyi olan o. Genişletmek için tıkla... Nasıl PDF aktarıyoruz normal not defteri gibi bir uygulama galiba. Son düzenleme: 18 Mart 2024
Şebnem Ferah dedi: Adobe Acrobat öneririm, bayağıdır kullanmıyorum serbest kalem özelliği var mı yok mu bilmem. Genişletmek için tıkla... Acrobat indirmiştim ama kalem olmadığı için Microsoft Edge'in kendi PDF yazılımını kullandım. ama teşekkür ederm Hydrawarrior dedi: OneNote en iyi olan o. Genişletmek için tıkla... Atakan K dedi: Noteshelf öneririm. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler. Hydrawarrior dedi: OneNote en iyi olan o. Genişletmek için tıkla... Nasıl PDF aktarıyoruz normal not defteri gibi bir uygulama galiba.
Teru Moderasyon Ekibi Üyesi Kıdemli Moderatör Kıdemli Üye Sosyal Bekçisi Çözüme Giden Yol Tecrübeli Moderatör Katılım 1 Mayıs 2022 Mesajlar 13.885 Makaleler 15 Çözümler 457 Yer Türkiye Cumhuriyeti 2 Nisan 2024 #6 En iyisi PDF X-Change Editor'dür. Kalemle çizip silebilirsiniz. Şekil ekleyebilirsiniz.
bekolacim Decapat Katılım 14 Mart 2023 Mesajlar 372 Makaleler 1 Daha fazla Sistem Özellikleri GPU: RTX 4060 Ti 16 GB VRAM. CPU: AMD Ryzen 7500F. RAM: DDR5 32 GB RAM. Anakart: MSI Pro A620M-B Cinsiyet Erkek 2 Nisan 2024 #7 Teru dedi: En iyisi PDF X-change editor'dür. Kalemle çizip silebilirsiniz. Şekil ekleyebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Orijinal sitesi bu mu hocam.
Teru dedi: En iyisi PDF X-change editor'dür. Kalemle çizip silebilirsiniz. Şekil ekleyebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Orijinal sitesi bu mu hocam.
Teru Moderasyon Ekibi Üyesi Kıdemli Moderatör Kıdemli Üye Sosyal Bekçisi Çözüme Giden Yol Tecrübeli Moderatör Katılım 1 Mayıs 2022 Mesajlar 13.885 Makaleler 15 Çözümler 457 Yer Türkiye Cumhuriyeti 2 Nisan 2024 #8 bekolacim dedi: Orijinal sitesi bu mu hocam. Genişletmek için tıkla... Buradan indirmiştim. PDF-XChange Co Ltd :: PDF-XChange Editor - The Best Free PDF Editor The product page for PDF-XChange Editor. Download the free version of PDF-XChange Editor here. www.pdf-xchange.com
bekolacim dedi: Orijinal sitesi bu mu hocam. Genişletmek için tıkla... Buradan indirmiştim. PDF-XChange Co Ltd :: PDF-XChange Editor - The Best Free PDF Editor The product page for PDF-XChange Editor. Download the free version of PDF-XChange Editor here. www.pdf-xchange.com
A Aesthetic00 Picopat Katılım 24 Aralık 2024 Mesajlar 111 Makaleler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Ocak 2025 #9 bekolacim dedi: Böyle düz çizgi ve serbest kalem olan PDF düzenleme uygulaması öneriniz var mı? Soru çözmek için kullanacağım teşekkür ederim. Genişletmek için tıkla... Tabletten mi soruyu çözüyorsunuz hocam. Tam anlamadım.
bekolacim dedi: Böyle düz çizgi ve serbest kalem olan PDF düzenleme uygulaması öneriniz var mı? Soru çözmek için kullanacağım teşekkür ederim. Genişletmek için tıkla... Tabletten mi soruyu çözüyorsunuz hocam. Tam anlamadım.