ft.mehmet Hectopat Katılım 30 Ocak 2022 Mesajlar 81 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Şubat 2024 #1 Merhaba arkadaşlar, PDF dosyasında bir iki sayfa full siyah bazı kısımları beyaz renkleri, full beyaz bazı kısımları siyah yapabilir miyim?
Merhaba arkadaşlar, PDF dosyasında bir iki sayfa full siyah bazı kısımları beyaz renkleri, full beyaz bazı kısımları siyah yapabilir miyim?
emredesign Decapat Katılım 12 Ocak 2023 Mesajlar 23 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Şubat 2024 #2 Merhabalar, Nitro Pro PDF programı ile yapabilirsiniz. İyi akşamlar dilerim.
Mamığ Centipat Katılım 11 Eylül 2022 Mesajlar 101 Çözümler 1 Yer Kahramanmaraş 22 Şubat 2024 #3 Sayfaları resim olarak indirip bir görsel düzenleyiciyle istediğiniz değişiklikleri yapabilirsiniz. Daha sonra PDF şeklinde birleştirmek için program elbet vardır. Ne kadar verimli olur bilemem.
Sayfaları resim olarak indirip bir görsel düzenleyiciyle istediğiniz değişiklikleri yapabilirsiniz. Daha sonra PDF şeklinde birleştirmek için program elbet vardır. Ne kadar verimli olur bilemem.
ft.mehmet Hectopat Katılım 30 Ocak 2022 Mesajlar 81 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Şubat 2024 #4 emredesign dedi: Merhabalar, Nitro Pro PDF programı ile yapabilirsiniz. İyi akşamlar dilerim. Genişletmek için tıkla... Programı yükledim pdf açtım hangi menüden hocam?
emredesign dedi: Merhabalar, Nitro Pro PDF programı ile yapabilirsiniz. İyi akşamlar dilerim. Genişletmek için tıkla... Programı yükledim pdf açtım hangi menüden hocam?