PDF'i düzgün kopyalanır hale getirmek mümkün mü?

Loyalty571

Decapat
Yazıları kopyalayıp bir yere yapıştırmak istediğimde alakasız yazılar ve terimler çıkıyor. Bu PDF'i düzeltmenin bir yolu var mı? İnternetteki bazı PDF düzelten siteleri denedim. Olmuyor. Yardımcı olur musunuz? Benim için çok önemli. Acil ihtiyacım var.

PDF indirme linki: (Ben buradan indirdim. Temiz bir link. İsteyen Virus Total'den bakabilir.)

dosyayı ayırıp o şekilde deniyebilir misin? işte bilgisayarındayken print seçeneğinden pdf olarak kayıt et seçip yarı yarıya bölüp iki parça halinde deneyebilir misin? Belki işine yarar.

dosyayı ayırıp o şekilde deniyebilir misin? işte bilgisayarındayken print seçeneğinden pdf olarak kayıt et seçip yarı yarıya bölüp iki parça halinde deneyebilir misin? Belki işine yarar.
Dediğiniz gibi yaptım. Word formatına geçti ama Word'de sayfalar resme döndü. Ne yapmam lazım?

Kitabı başka bir kaynaktan bulmayı deniyebilirsiniz. Yani önermek yasak ama libgen'den kitaba bakabilirsiniz. Kitabın biraz kötü taratılmış. Kitabın çözünürlüğü biraz kötü ama google driveın ocrını deniyebilirsiniz. Belki yardımcı olabilir. Ama başka kaynak büyük ihtimal daha iyi olacaktır. Aynı kitabı yayınlayan başka birini kast ediyorum.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı