Tanımadığım birinden bana PDF gelecek fakat güvenemiyorum bu kişiye, bu PDF'i almak için yeni açtığım bir mail adresini vereceğim. Ama PDF'i açmak için kullanabileceğim en güvenli yöntem nedir? Ben 30 dakikalık trial VPS'te açmayı düşünüyorum sizin tavsiyeniz nedir? @Dutchman
PDF dosyalarını görüntülemek, yazdırmak ya da düzenlemek için ücretsiz çevrimiçi PDF okuyucu. PDF'lerle ayrıca çevrimdıÅı olarak Smallpdf Masaüstü Uygulamasını kullanarak çalıÅabilirsin. Kayıt yaptırmak gerekmiyor.
Hocam PDF'yi bilgisayara indirsen bile içini açmadıktan sonra yine sorun çıkarabilir mi ki?
Ben PDF'yi mesela Gmail'den indirdim diyelim. Bilgisayarda dosya uzantıları özelliği açık olduğu için önce PDF'de isme bakıyorum ve sonu .pdf mi diye kontrol ediyorum. Sonra bir de ücretli antivirüs programım ile tarıyorum.
Bunların haricinde başka önlemler almaya gerek var mı?
AppOnFlyWindows Virtual Private Server in a web browser in 30 seconds. Run Windows apps and Games on Mac, Android or iOS. Cloud Gaming, Forex Trading & Business apps 24/7. Anonymous surfing.
www.apponfly.com
Start free trial kısmından geçici mail adresinize gelen PDF'i açın.
AppOnFlyWindows Virtual Private Server in a web browser in 30 seconds. Run Windows apps and Games on Mac, Android or iOS. Cloud Gaming, Forex Trading & Business apps 24/7. Anonymous surfing.
www.apponfly.com
Start free trial kısmından geçici mail adresinize gelen PDF'i açın.