PDF'teki yazılara, aynı font ve büyüklükte başka yazı eklemek

artifactr

Kilopat
Daha fazla  
Elimde böyle bir formül PDF'i var. Ben bu PDF'teki belli bir yere aynı büyüklük ve fontta bir formül daha yazmak istiyorum. Bunu nasıl yapabilirim?

Font muhtemelen arial veya times New roman diye düşünüyorum aslında. Büyüklüğünü de deneyerek bulurum diye düşündüm fakat bu PDF'i Word ekranına aktarmam veya bir PDF editorle düzenlemem lazım.

Dosya Ekleri

• 3uttopgow2hmilslz5v1wqzd349ebbeb021d4bae8725d274d1eb63d4oemesaj.PDF (1).pdf
    2,5 MB · Görüntüleme: 67
Belgenizi Word dosyasına çevirdim, biçim boyacısını kullanabilirsiniz. Bu arada evet, Times New Roman kullanıyorlarmış, 9 font ile. Belge ekleyemedim, MediaFire ile paylaşıyorum, eklemelerinizi yaptıktan sonra belgeyi yazdırın, yazdırırken yazıcıyı "Microsoft Print to PDF" olarak seçin, böylece tekrar PDF'e çevirmiş olursunuz.

Adobe Acrobat Pro sürümünü satın alman gerekiyor. Yani ben bu şekilde bahsettiğin editlemeleri yapabiliyorum. Başka başka isimlerde de bunu yapabilecek programlar var ama ben şahsen tercih etmezdim. Acrobat Pro kurduğunda düzenleme seçenekleri aktif oluyor ve hem var olan metni editleyebiliyor hem de yeni metin ekleyebiliyorsun.

Belgenizi Word dosyasına çevirdim, biçim boyacısını kullanabilirsiniz. Bu arada evet, times New roman kullanıyorlarmış, 9 font ile. Belge ekleyemedim, MediaFire ile paylaşıyorum, eklemelerinizi yaptıktan sonra belgeyi yazdırın, yazdırırken yazıcıyı "Microsoft print to PDF" olarak seçin, böylece tekrar PDF'e çevirmiş olursunuz.

Teşekkür ederim. Bazı web siteleri ocr ile çeviriyor fakat eksik oluyor bazı formüllerin yarısı kesik görünüyor falan. Fakat henüz o formüllere ihtiyacım olmadığı için sıkıntı yok.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı