K kurabiyeci Centipat Katılım 15 Şubat 2024 Mesajlar 36 Daha fazla Cinsiyet Kadın 25 Nisan 2025 #1 Arkadaşlar bir tane kütüphanede bilgisayar kullanmıştım. PDF' ten istediğim görselleri seçip kesip Word'e yapiştiriyordum. Ama hatirlamiyorum hangi programdan açtiğimi. Bildiğiniz ücretsiz ne var? Arkadaşlar buldum Adobe 9.3 oluyormus. Son düzenleyen: Moderatör: 25 Nisan 2025
Arkadaşlar bir tane kütüphanede bilgisayar kullanmıştım. PDF' ten istediğim görselleri seçip kesip Word'e yapiştiriyordum. Ama hatirlamiyorum hangi programdan açtiğimi. Bildiğiniz ücretsiz ne var? Arkadaşlar buldum Adobe 9.3 oluyormus.
Teru Moderasyon Ekibi Üyesi Kıdemli Moderatör Kıdemli Üye Sosyal Bekçisi Çözüme Giden Yol Tecrübeli Moderatör Katılım 1 Mayıs 2022 Mesajlar 14.012 Makaleler 15 Çözümler 475 Yer Türkiye Cumhuriyeti 25 Nisan 2025 #2 Direkt ekran alıntı aracını kullanamaz mısınız? Print Screen atalı olan.
Joaquim Hectopat Katılım 9 Eylül 2022 Mesajlar 449 Makaleler 2 Çözümler 2 25 Nisan 2025 #3 Teru dedi: Direkt ekran alıntı aracını kullanamaz mısınız? Print Screen atalı olan. Genişletmek için tıkla... Bence de daha kolay olur, Win+Shift+S veya web tabanlı bir siteden PDF'teki tüm görselleri dump'lasın.
Teru dedi: Direkt ekran alıntı aracını kullanamaz mısınız? Print Screen atalı olan. Genişletmek için tıkla... Bence de daha kolay olur, Win+Shift+S veya web tabanlı bir siteden PDF'teki tüm görselleri dump'lasın.