PDF'ten soru çözmek için S7 FE alınır mı?

omer4461

Hectopat
Daha fazla  
PDF'lerden soru çözmeyi düşünüyorum 4 GB RAM'i var acaba kasma donma yapar mı ya da bu fiyat bandına öneriniz var mı?

Bütçeyi biraz artırırsan S9 FE 6 GB versiyonunu alabilirsin. Bende var sorunsuz kullanıyorum üniversite için.

Boyutu biraz küçük gibi düşünüyorum zorluk yaşar mıyım acaba boyut açısından.

Bütçeyi biraz artırırsan S9 FE 6 GB versiyonunu alabilirsin. Bende var sorunsuz kullanıyorum üniversite için.

Evet alınabilir ama kalemi biraz ince geldi bana. Mutlaka mağazada kalemi iste ve dene. İnce gelirse de silikon kılıfları var onlardan takıp biraz daha kalınlaştırabiliyorsun.

Evet alınabilir ama kalemi biraz ince geldi bana. Mutlaka mağazada kalemi iste ve dene. İnce gelirse de silikon kılıfları var onlardan takıp biraz daha kalınlaştırabiliyorsun.

Sadece s7FE modeline özel mi yoksa genel mi?

Sadece s7FE modeline özel mi yoksa genel mi?
Bütün Samsung tabletler Spen kullanıyor. Telefonlardaki spen'den daha kalın ama bana yine de çok azıcık ince geldi.

Eğer 1000 liralık bir masraf daha yapabilirsen sana aşırı iyi bir kalem önerim var.
Link

Bu kalem normal Spenlerde bulunmayan basınç sensörünü de içeriyor.

Huawei tabletlere yönel bu bütçede rakipsiz. Bu kadar büyük ekran 60 hz kötü deneyim sunar.

Huawei tabletlere yönel bu bütçede rakipsiz. Bu kadar büyük ekran 60 Hz kötü deneyim sunar.

Huawei'nin kalemi çok iyi değilmiş galiba bir de telefonum ve saatim Samsung ondan Samsung tablet daha iyi olabilir gibime geliyor.

Ben ikisini de kullandım, m-pen s-pen'e bin basar.

Samsung'da ve Huawei'de hangi modeli kullandınız acaba bir de Huawei'de not alma işi nasıldı ve YouTube kendiliğinden kapanıyor muydu internette o tarz şeyler görmüştümde.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…