Kim Dokja Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 25 Haziran 2019 Mesajlar 1.009 Çözümler 9 17 Şubat 2023 #1 Telefonda elimdeki PDF'yi direkt ingilizceden Türkçeye çevireceğim ama bunu doğru düzgün yapan site ya da uygulama göremedim. Nasıl yapabilirim? Son düzenleme: 17 Şubat 2023
Telefonda elimdeki PDF'yi direkt ingilizceden Türkçeye çevireceğim ama bunu doğru düzgün yapan site ya da uygulama göremedim. Nasıl yapabilirim?
Hakan Yıldız Megapat Katılım 2 Haziran 2014 Mesajlar 596 Çözümler 2 Yer Kadıköy Daha fazla Sistem Özellikleri Legion 5 Pro 3070 Cinsiyet Erkek Meslek Yazılım Mühendisi 17 Şubat 2023 #2 @ritminkolesi Agam sana yeni bir uğraş buldum gel.
zeki1981 Gigapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 22 Temmuz 2020 Mesajlar 15.699 Çözümler 165 17 Şubat 2023 #3 Kim Dokja dedi: Elimdeki PDF'yi direkt ingilizceden Türkçeye çevireceğim ama bunu doğru düzgün yapan site ya da uygulama göremedim. Nasıl yapabilirim? Genişletmek için tıkla... Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Kim Dokja dedi: Elimdeki PDF'yi direkt ingilizceden Türkçeye çevireceğim ama bunu doğru düzgün yapan site ya da uygulama göremedim. Nasıl yapabilirim? Genişletmek için tıkla... Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Kim Dokja Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 25 Haziran 2019 Mesajlar 1.009 Çözümler 9 17 Şubat 2023 #4 zeki1981 dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Kusuruma bakmayın telefonda yaptığımı söylemeyi unutmuşum browser indirip yapmaya çalıştım ama yine düzgün olmadı.
zeki1981 dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Kusuruma bakmayın telefonda yaptığımı söylemeyi unutmuşum browser indirip yapmaya çalıştım ama yine düzgün olmadı.
ritminkolesi Hectopat Katılım 11 Haziran 2021 Mesajlar 551 Makaleler 3 Çözümler 10 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Şubat 2023 #5 Hakan Yıldız dedi: @ritminkolesi Agam sana yeni bir uğraş buldum gel. Genişletmek için tıkla... Çok güzel olurdu ama deprem böylesindeyim. Keşke...
Hakan Yıldız dedi: @ritminkolesi Agam sana yeni bir uğraş buldum gel. Genişletmek için tıkla... Çok güzel olurdu ama deprem böylesindeyim. Keşke...
Kim Dokja Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 25 Haziran 2019 Mesajlar 1.009 Çözümler 9 18 Şubat 2023 #6 Sorunu kısmen çözebildim sadece 10 MB altını çevirebiliyorum ama üstü olmuyor yine denemeye devam edeceğim. ritminkolesi dedi: Çok güzel olurdu ama deprem böylesindeyim. Keşke... Genişletmek için tıkla... Bu arada geçmiş olsun hocam.
Sorunu kısmen çözebildim sadece 10 MB altını çevirebiliyorum ama üstü olmuyor yine denemeye devam edeceğim. ritminkolesi dedi: Çok güzel olurdu ama deprem böylesindeyim. Keşke... Genişletmek için tıkla... Bu arada geçmiş olsun hocam.
ritminkolesi Hectopat Katılım 11 Haziran 2021 Mesajlar 551 Makaleler 3 Çözümler 10 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Şubat 2023 #7 @Kim Dokja teşekkürler.