Pea protein vs Whey protein

bersahh

Decapat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Arc A750
Arkadaşlar ailemden destek alamadığım için (protein tozu kullanmama karşılar) kendi bütçemle protein tozu alacağım.
whey 494 TL.
pea 314 TL.
(İndirim kodu kullanınca)
Ben Pea proteini almayı düşünüyorum aradaki fiyat farkından dolayı siz ne düşünüyorsunuz?

Son düzenleyen: Moderatör:
Vegan değilseniz pea protein kullanmanın artı yanı yok. Bazı sebeplerden dolayı kullandığım zamanlar oldu ve hiç memnun kalmadım. Tadı,dokusu ve en önemlisi içindeki protein olarak whey proteinin fazlaca gerisinde. Ayrıca Proteinocean'dan daha uygun markalar var bütçe belirtirseniz önerebilirim.

Bitkisel proteinin emilim oranı hayvansal proteine göre çok daha düşüktür. Bu sepeble çok tercih edilmez.

mysupplementi mi diyorsun

Bitkisel proteinin emilim oranı hayvansal proteine göre çok daha düşüktür. Bu sepeble çok tercih edilmez.
sadece emilimden mi yoksa başka bi yanı var mı bitkisel + bcaa takviyesi ile whey gibi etki yapılır mı hocam

Sadece emilimden mi yoksa başka bir yanı var mı bitkisel + BCAA takviyesi ile whey gibi etki yapılır mı hocam

Mümkün olacağını sanmıyorum bildiğim kadarıyla bitkisel protein %40-%75 arası bir emilime sahip hayvansal ise %75-%90 arası. Ayrıca BCAA'ya vereceğin parayı, pea protein parasının üstüne koyup kaliteli bir whey neden almıyorsun?

Bence günlük tavuğunu yiyorsan ve kaliteli uyku uyuyorsan BCAA 'ya gerek bile yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…