xSylas Decapat Katılım 14 Temmuz 2023 Mesajlar 815 Çözümler 5 11 Ağustos 2025 #1 Hocam sanırım çıkalı ilk defa bu kadar yüksek indirime giriyor. Son zamanlarda gerçekten oynayanı çok, indirimdeyken kapın derim. Sonra bulamazsınız. Fotoğrafı değiştirdim TL karşılığı var. Dosya Ekleri resim_2025-08-11_230011593.png 43,4 KB · Görüntüleme: 172 Son düzenleme: 11 Ağustos 2025
Hocam sanırım çıkalı ilk defa bu kadar yüksek indirime giriyor. Son zamanlarda gerçekten oynayanı çok, indirimdeyken kapın derim. Sonra bulamazsınız. Fotoğrafı değiştirdim TL karşılığı var.
E Elfire x Decapat Katılım 16 Temmuz 2023 Mesajlar 76 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Ağustos 2025 #2 Bu oyunu 1 dolardan vermeleri gerekiyordu korsana izin veriyosanız daha fazla indirim yapın ne düşmüş be. :d
Bu oyunu 1 dolardan vermeleri gerekiyordu korsana izin veriyosanız daha fazla indirim yapın ne düşmüş be. :d
wenomechainsama Hectopat Katılım 7 Aralık 2020 Mesajlar 3.363 Çözümler 10 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Ağustos 2025 #3 Elfire x dedi: Bu oyunu 1 dolardan vermeleri gerekiyordu korsana izin veriyosanız daha fazla indirim yapın ne düşmüş be. :d Genişletmek için tıkla... Bence kalitesine göre çok ucuz bir oyun TL çevirme birim olarak bak.
Elfire x dedi: Bu oyunu 1 dolardan vermeleri gerekiyordu korsana izin veriyosanız daha fazla indirim yapın ne düşmüş be. :d Genişletmek için tıkla... Bence kalitesine göre çok ucuz bir oyun TL çevirme birim olarak bak.
Bay Onur Centipat Katılım 13 Şubat 2025 Mesajlar 2.929 Çözümler 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Ağustos 2025 #4 Elfire x dedi: Bu oyunu 1 dolardan vermeleri gerekiyordu korsana izin veriyosanız daha fazla indirim yapın ne düşmüş be. :d Genişletmek için tıkla... Gayet iyi indirim hocam. 1 dolara bile düşürseler Roblox'ta genellikle çocuklar oynadığı için haberleri bile olmaz.
Elfire x dedi: Bu oyunu 1 dolardan vermeleri gerekiyordu korsana izin veriyosanız daha fazla indirim yapın ne düşmüş be. :d Genişletmek için tıkla... Gayet iyi indirim hocam. 1 dolara bile düşürseler Roblox'ta genellikle çocuklar oynadığı için haberleri bile olmaz.
IhateplasmaX Picopat Kek günü Katılım 24 Temmuz 2025 Mesajlar 506 Çözümler 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Ağustos 2025 #5 Iki kisi sarar mi?
Alf0nz0 Hectopat Katılım 13 Haziran 2022 Mesajlar 1.033 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Ağustos 2025 #6 xSylas dedi: Hocam sanırım çıkalı ilk defa bu kadar yüksek indirime giriyor. Son zamanlarda gerçekten oynayanı çok, indirimdeyken kapın derim. Sonra bulamazsınız. Fotoğrafı değiştirdim TL karşılığı var. Genişletmek için tıkla... Kendisini arkadaşlarımla oynadım ve bitirdim çok eğlenerek oynadık ve yeni gelen güncellemeyi ben beğendim yeni canavarların oyuna eklenmesi hoş olmuş kendisi bu fiyattan kesinlikle alınır artık bu gibi fiyatlara oyun bulamıyorsunuz.
xSylas dedi: Hocam sanırım çıkalı ilk defa bu kadar yüksek indirime giriyor. Son zamanlarda gerçekten oynayanı çok, indirimdeyken kapın derim. Sonra bulamazsınız. Fotoğrafı değiştirdim TL karşılığı var. Genişletmek için tıkla... Kendisini arkadaşlarımla oynadım ve bitirdim çok eğlenerek oynadık ve yeni gelen güncellemeyi ben beğendim yeni canavarların oyuna eklenmesi hoş olmuş kendisi bu fiyattan kesinlikle alınır artık bu gibi fiyatlara oyun bulamıyorsunuz.
steelumut Megapat Zamanın Tanığı Katılım 22 Mayıs 2020 Mesajlar 6.319 Çözümler 126 Yer Los Santos, San Andreas, ABD 12 Ağustos 2025 #7 Teşekkürler.
Yeyil Kilopat Katılım 12 Mayıs 2021 Mesajlar 6.980 Çözümler 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Ağustos 2025 #8 Bu fiyatlarda zaten daha iyi bir coop seçenek yok.
Yoneistaken Hectopat Mahalle Bilgisayarcısı Katılım 17 Ağustos 2022 Mesajlar 2.709 Çözümler 5 Yer İstanbul Daha fazla Sistem Özellikleri RTX 5060 Ti 16 GB, R5 7500F, Hyper H411 Kule Tipi Soğutucu, Biostar 650MT, 32 GB 5600 MHz DDR5 RAM, 1 TB M.2 SSD 5000 Okuma/Yazma, 650W PSU, XPG Kasa. Cinsiyet Erkek 12 Ağustos 2025 #9 2 kişi sarar mi oyun?
xSylas Decapat Katılım 14 Temmuz 2023 Mesajlar 815 Çözümler 5 12 Ağustos 2025 #10 Yoneistaken dedi: 2 kişi sarar mi oyun? Genişletmek için tıkla... Sarar hocam kafa dengi bir arkadaşla sarar.
Yoneistaken dedi: 2 kişi sarar mi oyun? Genişletmek için tıkla... Sarar hocam kafa dengi bir arkadaşla sarar.