E Emier Femtopat Katılım 5 Temmuz 2025 Mesajlar 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Temmuz 2025 #1 PEAK 2. bölümde sürekli kayıp ölüyorum, arkadaşlarımla da deniyoruz ama ya kayıyoruz ya da yanlış bir yere tırmanıp ölüyoruz. Taktik versenize
PEAK 2. bölümde sürekli kayıp ölüyorum, arkadaşlarımla da deniyoruz ama ya kayıyoruz ya da yanlış bir yere tırmanıp ölüyoruz. Taktik versenize
NoBMPR R8 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 4 Eylül 2020 Mesajlar 5.433 Çözümler 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Temmuz 2025 #2 Harita değişiyor diye hatırlıyorum. Yiyecek stoklayın. Çıkışını görmediğiniz yere körü körüne tırmanmayın. Arkadaşın CTRL bassın sen üstüne çık, tırman sonra sen onu yukarı çek.
Harita değişiyor diye hatırlıyorum. Yiyecek stoklayın. Çıkışını görmediğiniz yere körü körüne tırmanmayın. Arkadaşın CTRL bassın sen üstüne çık, tırman sonra sen onu yukarı çek.
E Emier Femtopat Katılım 5 Temmuz 2025 Mesajlar 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Temmuz 2025 #3 Deneriz hocam zaten 2 kişi olduğumuz için çok yemek stoğu yapamıyoruz yapınca ağır oluyor, ama oyununda zevki bu zaten
Deneriz hocam zaten 2 kişi olduğumuz için çok yemek stoğu yapamıyoruz yapınca ağır oluyor, ama oyununda zevki bu zaten