Peak 420 PSU Fanı Dönmüyor

ogulcandnmzz

Decapat
Merhaba, güncel olarak Rampage Glory G01 kullanmaktayım. Yanında 420 PEAK POWER SUPPLY geliyor ve dün fanın dönmediğini fark ettim. Vatan'a gittiğimde ürünü garantiye yollayabileceklerini fakat 30 gün falan sürebileceğini söylediler, bilgisayarcıma gittiğimde ise bazı fanların belli bir zamandan sonra çalıştığını, eğer arızalı ise 20-30 liraya değiştirebileceğini söyledi. Sizce ne yapmalıyım? Bu arada o PSU kötü değiştir kasa kötü gibi yorumlar istemiyorum...

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba, güncel olarak Rampage Glory G01 kullanmaktayım. Yanında 420 PEAK POWER SUPPLY geliyor ve dün fanın dönmediğini fark ettim. Vatan'a gittiğimde ürünü garantiye yollayabileceklerini fakat 30 gün falan sürebileceğini söylediler, bilgisayarcıma gittiğimde ise bazı fanların belli bir zamandan sonra çalıştığını, eğer arızalı ise 20-30 liraya değiştirebileceğini söyledi. Sizce ne yapmalıyım? Bu arada o PSU kötü değiştir kasa kötü gibi yorumlar istemiyorum...
Güç kaynağı soğutma gerektirdiğinde fanların çalışması için programlanmış olabilir. Boş gürültü yapmaması için. Onun dışında eğer fanların çalışmaması sıkıntı çıkarırsa -ani kapanma vs.- o zaman garantiye yolla.

Buraya konu açmaya gerek yok o zaman. Vatan Bilgisayar her şeyi bilir, ona sorsaydınız. Üslubunuzu biraz düzeltin. İnsanlar burada sizi ciddiye alıp cevap veriyor ve siz saçma sapan cevap veriyorsunuz. Arkadaşın dediği gibi garanti belgesinde yazan firmayı arayın ve sorun. Ve sorun varsa kaç günde yapacaklarını ve nasıl göndereceğini sor. Vatan bilgisayar 3. Şahıs olduğu için işlem uzun sürmesi normal.
vatandan aldım vatana sordum bozuktur dediler işte

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı