Peak alınır mı?

Micheal_Scofield

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba, ben yayıncılardan gördüm ve bayağı beğendim ama arkadaşlarıma sorduğumda sarmaz falan dediler. Sizce gerçekten sıkar mı yoksa güzel bir oyun mu?

Son düzenleyen: Moderatör:
Kişiden kişiye değişir beğenme durumu

R.E.P.O, Lethal Company vb. aylık yayıncı yemi oyunlardan bir diğeri. Arkadaşlarınızla oynamak isterseniz alırsınız, ama çok hızlı bayar.

Cracklenmiş halleri var, arkadaşınız sevgilinizle falan oynarsınız da normalde aşırı sıkar.

Anladım. Diğer konulara baktığımda herkes çok övmüş diye alacaktım ama sanırım almasam daha iyi.

Biz arkadaşlarla son 2 gündür oynuyoruz. Çok sarıyor bence alınabilir.

Arkadaş grubunuzla kısa süreli eğlence istiyosanız indirimdeyken değerlendirilebilir ancak kısa süre içinde bayacaktır

Merhaba, ben yayıncılardan gördüm ve bayağı beğendim ama arkadaşlarıma sorduğumda sarmaz falan dediler. Sizce gerçekten sıkar mı yoksa güzel bir oyun mu?

Arkadaşlarla çok sarıyor.

Arkadaşlar aldım. Oyun bence çok eğlenceli fakat 2-3 kişi ile normal zorlukta oynayınca aşırı zorluyor ilk denemelerde onu keşfettik.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…