Arda Dayıoğlu Kilopat Forumun Hafızası Zamanın Tanığı Katılım 2 Temmuz 2015 Mesajlar 4.876 Çözümler 2 9 Ocak 2018 #1 John ortalığı dağıtıyor: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
John ortalığı dağıtıyor: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Abu! Hectopat Katılım 12 Ağustos 2017 Mesajlar 3.691 Makaleler 7 Çözümler 18 Yer İzmir Yüksek Teknoloji Enstitüsü 9 Ocak 2018 #2 Sürprizbozan: 3. Sezon Spoiler'ı Dostum bence Arthur'un italyan babasını silahla öldürüp acı çekmemesini sağlaması daha iyiydi.
Sürprizbozan: 3. Sezon Spoiler'ı Dostum bence Arthur'un italyan babasını silahla öldürüp acı çekmemesini sağlaması daha iyiydi.
Arda Dayıoğlu Kilopat Forumun Hafızası Zamanın Tanığı Katılım 2 Temmuz 2015 Mesajlar 4.876 Çözümler 2 11 Ocak 2018 #3 Bence Arthur'un en iyi sahnesi buydu. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et @Abu! O nasıl bi' sahneydi öyle ya? İngilizce tabirle tam bir "getting mad." Daha uzun bir kesitini bulamadım. Sezonu bitirdiysen hatırlamışsındır ne kadar sinirlendiğini. Son düzenleyen: Moderatör: 11 Ocak 2018
Bence Arthur'un en iyi sahnesi buydu. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et @Abu! O nasıl bi' sahneydi öyle ya? İngilizce tabirle tam bir "getting mad." Daha uzun bir kesitini bulamadım. Sezonu bitirdiysen hatırlamışsındır ne kadar sinirlendiğini.
Abu! Hectopat Katılım 12 Ağustos 2017 Mesajlar 3.691 Makaleler 7 Çözümler 18 Yer İzmir Yüksek Teknoloji Enstitüsü 11 Ocak 2018 #4 Silinen üye dedi: Bence Arthur'un en iyi sahnesi buydu. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et @Abu! O nasıl bi' sahneydi öyle ya? İngilizce tabirle tam bir "getting mad." Daha uzun bir kesitini bulamadım. Sezonu bitirdiysen hatırlamışsındır ne kadar sinirlendiğini. Genişletmek için tıkla... Bitirmedim daha sanırım spoiler yedim
Silinen üye dedi: Bence Arthur'un en iyi sahnesi buydu. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et @Abu! O nasıl bi' sahneydi öyle ya? İngilizce tabirle tam bir "getting mad." Daha uzun bir kesitini bulamadım. Sezonu bitirdiysen hatırlamışsındır ne kadar sinirlendiğini. Genişletmek için tıkla... Bitirmedim daha sanırım spoiler yedim
Arda Dayıoğlu Kilopat Forumun Hafızası Zamanın Tanığı Katılım 2 Temmuz 2015 Mesajlar 4.876 Çözümler 2 8 Şubat 2018 #5 Pardon. Edit: Hocam bitirdin mi diziyi? Etrafta kimse yok, bir iki görüş alışverişi yaparız dedim.
Abu! Hectopat Katılım 12 Ağustos 2017 Mesajlar 3.691 Makaleler 7 Çözümler 18 Yer İzmir Yüksek Teknoloji Enstitüsü 8 Şubat 2018 #6 Silinen üye dedi: Pardon. Edit: Hocam bitirdin mi diziyi? Etrafta kimse yok, bir iki görüş alışverişi yaparız dedim. Genişletmek için tıkla... Hocam zamanım yok izleyemiyorum. 4. Sezon'a geçtim ama daha 4. Sezona başlamadım.
Silinen üye dedi: Pardon. Edit: Hocam bitirdin mi diziyi? Etrafta kimse yok, bir iki görüş alışverişi yaparız dedim. Genişletmek için tıkla... Hocam zamanım yok izleyemiyorum. 4. Sezon'a geçtim ama daha 4. Sezona başlamadım.
Arda Dayıoğlu Kilopat Forumun Hafızası Zamanın Tanığı Katılım 2 Temmuz 2015 Mesajlar 4.876 Çözümler 2 19 Şubat 2018 #7 Tamam kanka. Dizi benim ritüelim oldu. Hepsini 2. kez, son iki sezonu iki kere daha izledim. İlave: İlk iki sezonu yeniden izliyorum.
Tamam kanka. Dizi benim ritüelim oldu. Hepsini 2. kez, son iki sezonu iki kere daha izledim. İlave: İlk iki sezonu yeniden izliyorum.