Prime Video Peaky Blinders Prime Video'dan kalktı mı?

Jed_Saje

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba. İnternetten baktığımda Prime Video'da peaky blinders adlı dizi mevcuttu. Ama şu an giriş yapıp baktığımda maalesef böyle bir dizi yok. Prime Video'dan kalktı mı acaba? Biri yardımcı olursa çok sevinirim.

Merhaba. İnternetten baktığımda Prime Video'da peaky blinders adlı dizi mevcuttu. Ama şu an giriş yapıp baktığımda maalesef böyle bir dizi yok. Prime Video'dan kalktı mı acaba? Biri yardımcı olursa çok sevinirim.

Ben de yakın zamanda Prime Video’ya girip Peaky Blinders’a bakmak istemiştim ama bende de görünmedi, büyük ihtimalle platformdan kaldırıldı ya da lisans süresi doldu gibi duruyor. Daha önce yayındaydı, hatta listelere falan da düşüyordu ama şu an hiçbir şekilde çıkmıyor aramalarda. Belki ileride tekrar eklenir ama şu anlık erişim yok gibi görünüyor. Başka bir platforma geçmiş olma ihtimali de var, denk gelen varsa yazarsa güzel olur.

Ben de kontrol ettim, bende de görünmüyor. Sanırım kaldırılmış. Zaten web algoritması üzerinde de sadece Netflix'te olduğu görünüyor.

1744573218381.png

Kalkmış olabilir. İzleyecekseniz internet sitesinin adını ban yedirmeyecek şekilde yazmayı deneyeceğim. Az önce yazdım da direkt silindi.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı