E ELJAN QULIEV Ziyaretçi 16 Aralık 2014 #1 BEn Pear OS 8 indirdim fakat memnun kalmadım. Tekrar Windows kurmak istiyorum fakat hiçbir format diskim çalışmıyor. Takıyorum Boot etmiyor. Sadece Windows XP çalışıyor onda da kurulumu tamamlayamıyorum. Son düzenleyen: Moderatör: 17 Aralık 2014
BEn Pear OS 8 indirdim fakat memnun kalmadım. Tekrar Windows kurmak istiyorum fakat hiçbir format diskim çalışmıyor. Takıyorum Boot etmiyor. Sadece Windows XP çalışıyor onda da kurulumu tamamlayamıyorum.
R rmzn Hectopat Katılım 17 Ekim 2014 Mesajlar 23 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Aralık 2014 #2 Wine kurmak için terminale; Kod:Panoya kopyala sudo apt-get update sudo apt-get install wine
E ELJAN QULIEV Ziyaretçi 17 Aralık 2014 #3 rmzn dedi: Wine kurmak için terminale; Kod:Panoya kopyala sudo apt-get update sudo apt-get install wine Genişletmek için tıkla... OLMUYO KARDES 404 NOT FOUND DIYE BIR PROBLEM CIKIYOR
rmzn dedi: Wine kurmak için terminale; Kod:Panoya kopyala sudo apt-get update sudo apt-get install wine Genişletmek için tıkla... OLMUYO KARDES 404 NOT FOUND DIYE BIR PROBLEM CIKIYOR
R rmzn Hectopat Katılım 17 Ekim 2014 Mesajlar 23 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Aralık 2014 #4 Ubuntu – Package Download Selection -- wine-gecko1.4_1.4.0-0ubuntu2_i386.deb Bu linkten indirip kurmayı deneyebilirsin.
Ubuntu – Package Download Selection -- wine-gecko1.4_1.4.0-0ubuntu2_i386.deb Bu linkten indirip kurmayı deneyebilirsin.