Willem Flakkomenstein Centipat Katılım 7 Mayıs 2020 Mesajlar 540 Çözümler 3 23 Mayıs 2020 #11 Aznable dedi: Live kurulmuş haline göre daha yavaş oluyo USB 2.0 vs. kullanırsan sanal makine olarak kurmak daha iyi olabilir. Genişletmek için tıkla... Yok hocam usb'den boot ederken ekran oluyor ya hani. Test etme şeklinde çoğu dağıtım öyle yapıyor.
Aznable dedi: Live kurulmuş haline göre daha yavaş oluyo USB 2.0 vs. kullanırsan sanal makine olarak kurmak daha iyi olabilir. Genişletmek için tıkla... Yok hocam usb'den boot ederken ekran oluyor ya hani. Test etme şeklinde çoğu dağıtım öyle yapıyor.
Aznable Megapat Zamanın Tanığı Katılım 28 Ekim 2015 Mesajlar 1.047 Makaleler 1 Çözümler 7 Yer Gentoo. 23 Mayıs 2020 #12 Willem Flakkomenstein dedi: Yok hocam usb'den boot ederken ekran oluyor ya hani. Test etme şeklinde çoğu dağıtım öyle yapıyor. Genişletmek için tıkla... Evet, ben ondan bahsetmiştim zaten
Willem Flakkomenstein dedi: Yok hocam usb'den boot ederken ekran oluyor ya hani. Test etme şeklinde çoğu dağıtım öyle yapıyor. Genişletmek için tıkla... Evet, ben ondan bahsetmiştim zaten