1000 lira bütçem var arkadaslar, çalıstım ve kazandım. Bilgisayarı gelistirecem dedim. Pc neredeyse her oyunda kasıyor. Gündem oyunlarını oynayamıyorum içim gidiyor. Bu konuda yardımlarınızı bekliyoruum.
Sizden tavsiye istediğim parçalar.
Anakart, işlemci, psu ve ekran kartıdır.
Şu oyunları kasmadan ultra ayarda oynamak istiyorum.
Blade and soul, arch age, ultimate ninja storm 3.
Parçaları sepet olarak bi siteden toplarsanız çok sevinirim.
Selamunaleyküm kardeşim bu ekran kartı ve psuyu e5500 işlemciyle kullanıyoruz. 4 gb belleğe sahipsen belli bir süre daha oyun oynayabilirsin bu sistemle.
Kesinlikle aşağıdaki parçaları al. 750 ti Battlefield 4'ü bile ultrada oynatırken istediğin oyunları hayli hayli oynatır. Ayrıca işlemci ve anakartın şu anlık istediğin oyunlar için yeterli. Aşağıdaki parçalar daha sonraki yükseltmeler için de uygundur.
Kesinlikle aşağıdaki parçaları al. 750 ti Battlefield 4'ü bile ultrada oynatırken istediğin oyunları hayli hayli oynatır. Ayrıca işlemci ve anakartın şu anlık istediğin oyunlar için yeterli. Aşağıdaki parçalar daha sonraki yükseltmeler için de uygundur.Eki Görüntüle 24935
Yanlış biliyorsunuz. MSI G41M-P33 Combo hem DDR2 hem de DDR3 bellekleri desteklemektedir. 1600 Mhz seçmemin nedeni de ileriki yükseltmelere uygun olması içindir. MSI Global G41M-P33 Combo