Pedofili nedir?

Makaleler
4
Daha fazla  

Aleyna Tilki - Sen Olsan Bari klibi Pedofili'yi meşrulaştırıyor diye dile getiren bir sürü insan var. Amaçlanan şey; reşit olmayan kız çocuklarının da tüketim çılgınlığına dahil olması. Bu yaş grubundaki kız çocuklarını etkileyerek makyaj ıvır zıvır çılgınlığını benimsemelerini, yani kendilerini yetişkinimsi hissederek derhal alışverişe başlayıp orasını burasını boyamaları isteniyormuş.

Bu güne kadar neredeyse çıkan her klipte yok tek göz, yok illuminati... vb. şeyleri aradılar, bana hep saçmalık gibi geliyordu. Ancak ilk defa bu bana mantıklı geldi! Başka bir bakış açısıyla da bakıyorum; acaba bunları kasten mi yapıyorlar? Yani gündemde kalabilmek için mi? Klipte böyle ögeler kullanılmasa, kimse Pedofili falan demeyecek ve klibi izlemeyenler "bu neymiş" deyip klibe tıklamayacak, gibi gibi...

Bu Pedofili olayını gündeme taşıyanlar; özellikle ava mı çıkıyorlar? Kardeşim nereden buluyorsunuz bunları, tam işsizler!

Yoksa ilk gündeme taşıyan yapımcılar mı?

Son düzenleme:
Pedofili ile ne alakası varmış bu klibin Kız zaten kendi küçük biri Amerikan MTV özentisi bir klip çekeyim demiş bizim ülkede de hemen klavye başına geçmeye hazır tipler dadanmış klibe belli

"Şarkı da güzel olsa bari" yazmış biri, altına imzamı atarım. Nedir bu saçma şarkı, nasıl bu kadar dinlenir.

İlk çıkan şarkısı buna bin basar.

Küçük Emrah, küçük İbo, Resul Balay tıfıl yaşta şarkı söyler bişey yok Aleyna söyler ortalık yıkılır. Bunlar aslında hep Balıkesirin çılgın eşekleri videosunun ratingini düşürmek amaçlı dış güçlerce tezgahlanan oyundur. Milletimiz Balıkesirin çılgın eşekleri videosuna oynanan oyunu görüyor.

Akşam akşam ne güldürdün be abi.

Bu mesele işte Youtube üzerinden para kazanmayı amaçlayan arkadaşların yaptıkları. Şimdi "yok şarkıyı tersten oynattık, yok sildik yükledik düzeldi" gibi konuşma yapıyorlar videoların içinde. Ondan sonra öyle böyle derken "10 dakikayı geçsin biz de yolumuzu bulalım nasıl olsa klip tuttu böyle atıp sallarsak bizi de izlerler ondan sonra parayı kaparız" düşüncesinde olan eli boş Youtuber kitlesi. Gelir geçer trendler bakıyorsun Orkun Işıtmak denilen sivrisinekten daha az bu dünyaya faydası olan adam çıkıp "kanalım kapandı part 1" adında 10:19 dakikalık video yapıyor, sonra ben en ünlü Youtuberim. Bırakın hocam fazla takılmayın. Biri gider birisi gelir bunların.

Benim hayatta kafama taktığım şey şudur, yani hayat felsefesi diyelim. Benim birilerine faydam varsa ben o gün amacıma ulaşmışım demektir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…