maraushi Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 30 Eylül 2020 Mesajlar 4.774 Makaleler 19 Çözümler 28 1 Mart 2021 #1 Windows'taki peek özelliği kalktı mı?
Çözüm Bora Dere 1 Mart 2021 Hayır kaldırılmadı. Aşağıdaki yolu izleyin. Kod:Panoya kopyala Gelişmiş sistem ayarları > Performans kısmındaki ayarlar seçeneği Burada "Peek özelliğini etkinleştir" isimli seçeneği tikleyin.
Hayır kaldırılmadı. Aşağıdaki yolu izleyin. Kod:Panoya kopyala Gelişmiş sistem ayarları > Performans kısmındaki ayarlar seçeneği Burada "Peek özelliğini etkinleştir" isimli seçeneği tikleyin.
tanerizm Hectopat Katılım 21 Mayıs 2020 Mesajlar 953 Makaleler 1 Çözümler 8 Yer 4 Ekim 2003 Bostancı Duman Konseri 1 Mart 2021 #11 Bende de kullanılmıyor şu an hocam. Windows 8.1 kullanıyorum. Artı 0 Eksi
shadow8905 Decapat Katılım 15 Şubat 2021 Mesajlar 250 1 Mart 2021 #12 Windows 7 Ultimate kullanıcısıyım tüm güncellemeleri alıyorum açık peek özelliği. tanerizm dedi: Bende de kullanılmıyor şu an hocam. Windows 8.1 kullanıyorum. Genişletmek için tıkla... Helal sana be, ben de Windows 8.1'i çok severim. Yükselteceğim şu yılda, efsane işletim sistemini kullanan kaldı mı? Artı 0 Eksi
Windows 7 Ultimate kullanıcısıyım tüm güncellemeleri alıyorum açık peek özelliği. tanerizm dedi: Bende de kullanılmıyor şu an hocam. Windows 8.1 kullanıyorum. Genişletmek için tıkla... Helal sana be, ben de Windows 8.1'i çok severim. Yükselteceğim şu yılda, efsane işletim sistemini kullanan kaldı mı?
KS KS maraushi Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 30 Eylül 2020 Mesajlar 4.774 Makaleler 19 Çözümler 28 1 Mart 2021 #13 Bora Dere dedi: Hayır kaldırılmadı. Aşağıdaki yolu izleyin. Kod:Panoya kopyala Gelişmiş sistem ayarları > Performans kısmındaki ayarlar seçeneği Burada "peek özelliğini etkinleştir" isimli seçeneği tikleyin. Eki Görüntüle 900854 Genişletmek için tıkla... Zaten etkin? Bora Dere dedi: Hayır kaldırılmadı. Aşağıdaki yolu izleyin. Kod:Panoya kopyala Gelişmiş sistem ayarları > Performans kısmındaki ayarlar seçeneği Burada "peek özelliğini etkinleştir" isimli seçeneği tikleyin. Eki Görüntüle 900854 Genişletmek için tıkla... Windows için en iyisini seçsin yaptım işe yaradı, çok teşekkürler. Artı 0 Eksi
Bora Dere dedi: Hayır kaldırılmadı. Aşağıdaki yolu izleyin. Kod:Panoya kopyala Gelişmiş sistem ayarları > Performans kısmındaki ayarlar seçeneği Burada "peek özelliğini etkinleştir" isimli seçeneği tikleyin. Eki Görüntüle 900854 Genişletmek için tıkla... Zaten etkin? Bora Dere dedi: Hayır kaldırılmadı. Aşağıdaki yolu izleyin. Kod:Panoya kopyala Gelişmiş sistem ayarları > Performans kısmındaki ayarlar seçeneği Burada "peek özelliğini etkinleştir" isimli seçeneği tikleyin. Eki Görüntüle 900854 Genişletmek için tıkla... Windows için en iyisini seçsin yaptım işe yaradı, çok teşekkürler.
3 384311 Hectopat Katılım 9 Kasım 2020 Mesajlar 5.826 Makaleler 6 Çözümler 20 1 Mart 2021 #14 Samotne Ciasteczka dedi: Sağ altta bildirim merkezinin yanındaki çubuğa imleci getirince masaüstünü gösteriyor. Windows 7'den beridir var. Genişletmek için tıkla... Tamam zaten kullandığım bir özelliğin ismini bilmiyormuşum ama tıklamadan çalışmıyor bende. Artı 0 Eksi
Samotne Ciasteczka dedi: Sağ altta bildirim merkezinin yanındaki çubuğa imleci getirince masaüstünü gösteriyor. Windows 7'den beridir var. Genişletmek için tıkla... Tamam zaten kullandığım bir özelliğin ismini bilmiyormuşum ama tıklamadan çalışmıyor bende.
KS KS maraushi Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 30 Eylül 2020 Mesajlar 4.774 Makaleler 19 Çözümler 28 1 Mart 2021 #15 Sorun düzeldi, teşekkürler herkese. (Sorunu çözememe yardım eden kişi: Bora Dere.) Artı 0 Eksi
3 384311 Hectopat Katılım 9 Kasım 2020 Mesajlar 5.826 Makaleler 6 Çözümler 20 1 Mart 2021 #16 Herkese yardım lazımmış ama kimse konu açmamış. Artı 0 Eksi
Callisto1232 Kilopat Katılım 30 Aralık 2020 Mesajlar 1.735 Makaleler 3 Çözümler 34 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Mart 2021 #17 Arkadaşlar bakın ne buldum? Konu linki: Masaüstünde Windows 7 Görünümünü Kişiselleştirme Artı 0 Eksi