Vulture9 Decapat Katılım 7 Haziran 2023 Mesajlar 450 Çözümler 16 Yer Bursa Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 22 Ağustos 2025 #11 Modexx dedi: 5600 kullanıyorum bu biraz düşük kalmaz mı? Çünkü çok ciddi sıcaklık değerlerine ulaşıyorum 10 dakika ağır bir oyun oynasam hiç değilse Valorant oynasam 85 87 dereceleri görüyor. Genişletmek için tıkla... Hocam R5 7500F'i rahat soğutuyor sizinkini de rahat soğutur.
Modexx dedi: 5600 kullanıyorum bu biraz düşük kalmaz mı? Çünkü çok ciddi sıcaklık değerlerine ulaşıyorum 10 dakika ağır bir oyun oynasam hiç değilse Valorant oynasam 85 87 dereceleri görüyor. Genişletmek için tıkla... Hocam R5 7500F'i rahat soğutuyor sizinkini de rahat soğutur.
D Darsiere Hectopat Katılım 15 Mayıs 2021 Mesajlar 2.788 Çözümler 12 22 Ağustos 2025 #12 mertbirsenn dedi: Kalmaz, bu soğutucu ile en sıcak yaz aylarında bile 70-72'den yukarı çıkmaz sıcaklıklar. Genişletmek için tıkla... Bende soğutucu almayı düşünüyordum hocam Thermalright Peerless Assassin 120 Hava Soğutucu Mükemmel performans için altı saf Bakır ısı borusu ve optimize edilmiş hava akışı ve statik basınç çıkışı 120 mm fanlar. www.gaming.gen.tr Bu iyi midir? 7500f kullanıyorum
mertbirsenn dedi: Kalmaz, bu soğutucu ile en sıcak yaz aylarında bile 70-72'den yukarı çıkmaz sıcaklıklar. Genişletmek için tıkla... Bende soğutucu almayı düşünüyordum hocam Thermalright Peerless Assassin 120 Hava Soğutucu Mükemmel performans için altı saf Bakır ısı borusu ve optimize edilmiş hava akışı ve statik basınç çıkışı 120 mm fanlar. www.gaming.gen.tr Bu iyi midir? 7500f kullanıyorum
M mertbirsenn Hectopat Katılım 13 Eylül 2023 Mesajlar 1.363 Çözümler 10 Daha fazla Sistem Özellikleri Ekran kartı: Gigabyte Radeon 9070 Gaming OC İşlemci: Ryzen 5 5600 Anakart: Gigabyte B450M K Depolama: Kioxia Exceria Pro 1TB. RAM: G.Skill Ripjaws 3600 MHz CL18 2x8 GB. Kasa ve güç kaynağı: Game booster GB-Z007b 650watt 80 Bronze. İşlemci soğutucu: Thermalright Assassin King 120. Cinsiyet Erkek Meslek İnşaat Mühendisi 22 Ağustos 2025 #13 Darsiere dedi: Bende soğutucu almayı düşünüyordum hocam Thermalright Peerless Assassin 120 Hava Soğutucu Mükemmel performans için altı saf Bakır ısı borusu ve optimize edilmiş hava akışı ve statik basınç çıkışı 120 mm fanlar. www.gaming.gen.tr Bu iyi midir? 7500f kullanıyorum Genişletmek için tıkla... Fazla fazla yeterli olacaktır hocam. Bütçeniz varsa alabilirsiniz. Alacak arkadaşların dikkattine, kasanıza sığıyor olmasına dikkat edin. kasanızın özelliklerinde maksimum CPU soğutucu uzunluğuna dikkat edin.
Darsiere dedi: Bende soğutucu almayı düşünüyordum hocam Thermalright Peerless Assassin 120 Hava Soğutucu Mükemmel performans için altı saf Bakır ısı borusu ve optimize edilmiş hava akışı ve statik basınç çıkışı 120 mm fanlar. www.gaming.gen.tr Bu iyi midir? 7500f kullanıyorum Genişletmek için tıkla... Fazla fazla yeterli olacaktır hocam. Bütçeniz varsa alabilirsiniz. Alacak arkadaşların dikkattine, kasanıza sığıyor olmasına dikkat edin. kasanızın özelliklerinde maksimum CPU soğutucu uzunluğuna dikkat edin.
2FPS yaşam Decapat Katılım 30 Temmuz 2023 Mesajlar 306 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 22 Ağustos 2025 #14 Darsiere dedi: Bende soğutucu almayı düşünüyordum hocam Thermalright Peerless Assassin 120 Hava Soğutucu Mükemmel performans için altı saf Bakır ısı borusu ve optimize edilmiş hava akışı ve statik basınç çıkışı 120 mm fanlar. www.gaming.gen.tr Bu iyi midir? 7500f kullanıyorum Genişletmek için tıkla... hocam ben de aynısını sordum zaten, oldukça iyidir kendileri. ben de yakın zamanda aynı işlemci için kendime almayı düşünüyorum bir de diğer yerlerde stok yok ya da varsa uçuk fiyatlara veriliyor, alınacaksa bence acele edilmeli
Darsiere dedi: Bende soğutucu almayı düşünüyordum hocam Thermalright Peerless Assassin 120 Hava Soğutucu Mükemmel performans için altı saf Bakır ısı borusu ve optimize edilmiş hava akışı ve statik basınç çıkışı 120 mm fanlar. www.gaming.gen.tr Bu iyi midir? 7500f kullanıyorum Genişletmek için tıkla... hocam ben de aynısını sordum zaten, oldukça iyidir kendileri. ben de yakın zamanda aynı işlemci için kendime almayı düşünüyorum bir de diğer yerlerde stok yok ya da varsa uçuk fiyatlara veriliyor, alınacaksa bence acele edilmeli
D Darsiere Hectopat Katılım 15 Mayıs 2021 Mesajlar 2.788 Çözümler 12 22 Ağustos 2025 #15 mertbirsenn dedi: Fazla fazla yeterli olacaktır hocam. Bütçeniz varsa alabilirsiniz. Alacak arkadaşların dikkattine, kasanıza sığıyor olmasına dikkat edin. kasanızın özelliklerinde maksimum CPU soğutucu uzunluğuna dikkat edin. Genişletmek için tıkla... Hocam MSI Mag 100a D60 kullanıyorum olur mu acaba cpu 160
mertbirsenn dedi: Fazla fazla yeterli olacaktır hocam. Bütçeniz varsa alabilirsiniz. Alacak arkadaşların dikkattine, kasanıza sığıyor olmasına dikkat edin. kasanızın özelliklerinde maksimum CPU soğutucu uzunluğuna dikkat edin. Genişletmek için tıkla... Hocam MSI Mag 100a D60 kullanıyorum olur mu acaba cpu 160
2FPS yaşam Decapat Katılım 30 Temmuz 2023 Mesajlar 306 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 22 Ağustos 2025 #16 Darsiere dedi: Hocam MSI Mag 100a D60 kullanıyorum olur mu acaba cpu 160 Genişletmek için tıkla... benim kasamda da 160 mm destek var, yetecektir fakat nedense internette incelemesini bulamadım
Darsiere dedi: Hocam MSI Mag 100a D60 kullanıyorum olur mu acaba cpu 160 Genişletmek için tıkla... benim kasamda da 160 mm destek var, yetecektir fakat nedense internette incelemesini bulamadım
M mertbirsenn Hectopat Katılım 13 Eylül 2023 Mesajlar 1.363 Çözümler 10 Daha fazla Sistem Özellikleri Ekran kartı: Gigabyte Radeon 9070 Gaming OC İşlemci: Ryzen 5 5600 Anakart: Gigabyte B450M K Depolama: Kioxia Exceria Pro 1TB. RAM: G.Skill Ripjaws 3600 MHz CL18 2x8 GB. Kasa ve güç kaynağı: Game booster GB-Z007b 650watt 80 Bronze. İşlemci soğutucu: Thermalright Assassin King 120. Cinsiyet Erkek Meslek İnşaat Mühendisi 22 Ağustos 2025 #17 Darsiere dedi: Hocam MSI Mag 100a D60 kullanıyorum olur mu acaba cpu 160 Genişletmek için tıkla... 2FPS yaşam dedi: benim kasamda da 160 mm destek var, yetecektir fakat nedense internette incelemesini bulamadım Genişletmek için tıkla... Yeter, 14cm yetiyordu peerless assasin 120mm modeli için. Neyin incelemesini bulamadınız hocam?
Darsiere dedi: Hocam MSI Mag 100a D60 kullanıyorum olur mu acaba cpu 160 Genişletmek için tıkla... 2FPS yaşam dedi: benim kasamda da 160 mm destek var, yetecektir fakat nedense internette incelemesini bulamadım Genişletmek için tıkla... Yeter, 14cm yetiyordu peerless assasin 120mm modeli için. Neyin incelemesini bulamadınız hocam?
2FPS yaşam Decapat Katılım 30 Temmuz 2023 Mesajlar 306 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 22 Ağustos 2025 #18 mertbirsenn dedi: Yeter, 14cm yetiyordu peerless assasin 120mm modeli için. Neyin incelemesini bulamadınız hocam? Genişletmek için tıkla... Thermalright Peerless Assassin 120
mertbirsenn dedi: Yeter, 14cm yetiyordu peerless assasin 120mm modeli için. Neyin incelemesini bulamadınız hocam? Genişletmek için tıkla... Thermalright Peerless Assassin 120
M mertbirsenn Hectopat Katılım 13 Eylül 2023 Mesajlar 1.363 Çözümler 10 Daha fazla Sistem Özellikleri Ekran kartı: Gigabyte Radeon 9070 Gaming OC İşlemci: Ryzen 5 5600 Anakart: Gigabyte B450M K Depolama: Kioxia Exceria Pro 1TB. RAM: G.Skill Ripjaws 3600 MHz CL18 2x8 GB. Kasa ve güç kaynağı: Game booster GB-Z007b 650watt 80 Bronze. İşlemci soğutucu: Thermalright Assassin King 120. Cinsiyet Erkek Meslek İnşaat Mühendisi 22 Ağustos 2025 #19 2FPS yaşam dedi: Thermalright Peerless Assassin 120 Genişletmek için tıkla... Özellikle Türkçe kaynak bulmak istedim; Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
2FPS yaşam dedi: Thermalright Peerless Assassin 120 Genişletmek için tıkla... Özellikle Türkçe kaynak bulmak istedim; Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
2FPS yaşam Decapat Katılım 30 Temmuz 2023 Mesajlar 306 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 22 Ağustos 2025 #20 hocam teşekkürler, özellikle kanalı son birkaç gündür iyice takip ettim fakat bu videosunda gözümden kaçmış. teşekkürler
hocam teşekkürler, özellikle kanalı son birkaç gündür iyice takip ettim fakat bu videosunda gözümden kaçmış. teşekkürler