Peerless Assassin 120 ve 7500F sıcaklık değerleri normal midir?

Ne sürmüştünüz ki? Marka olarak.
Thermalright TF7

Şu an başlattım. Başlattığım gibi 62 derece gösterdi.

Thermalright TF7

Şu an başlattım. Başlattığım gibi 62 derece gösterdi.
Termal macununuz kötü değil. Yarım yıl geçmediyse üstünden hala tazedir.
47 derece boşta sıcaklık için biraz fazla. Normalde 40 civarı olması lazım ama yükteki sıcaklıklarınız iyi durumda, bu yüzden pek bir sorun yok mantıken.
Ayrıca kış ayında evinizde kombi harıl harıl çalışıyorsa baya sıcaklık artabilir. Güzel hava alacak yerde durmuyorsada sıcaklık artabilir. Boşta sıcaklık çok değişken.

Şu an hala daha 2.modda Prime95'i çalıştırıyorum anlık 65 derece. Odam küçük o yüzden genel olarak hep sıcak oluyor, kasanın bir avuç arkasında duvar var. 47 derece bana da çok fazla geldi. Bir şeyi yanlış yaptım sanırım.

İşlemci için BIOS sekmesinden birkaç tane ayar yaptım CPU için. Ondan oluyor olmasın yoksa? PC Hocası'nın G11'de yaptığı tüm ayarları yaptım. 10-15 dakika boyunca dediğiniz ayarlarda işlemciyi yüke soktum. Maksimum 66 minimum 62'yi gördüm ortalama da 64-65 arasındaydı.

Hocam yani yükte bir problem yok. Kasanın çıkışı zaten duvara bakıyor, odanızda sıcak.
Bence çok dert etmesenizde olur yani, belkide işlemci fanında akıllı fan ayarı gibi birşey vardır ve fanı kısıyordur, sıcak olmadığı zaman.

Daha bilgisayarı alalı 2 gün olduğu için birazcık kafaya takıyorum. Elimde değil işte. Aradan 6-7 ay geçtikten sonra termal macunu Grizzly Kryonaut ile değiştiricem. Zaten içinde 1 gram bir şey var hepsini boşaltıp soğutucuyu üstüne monte edeceğim. Çok zor olmasa gerek.

Yük altında sıcaklıklar gayet normal ve güzel. Fan ayarlarını bir daha gözden geçirin. Takılı fanlar 1500RPM ve sonda bile çok sesli olmaz. Yani demek istediğim fanlar çalışmıyorsa veya çok düşük seviyede kalıyorsa bir tık yüzdesini BIOS üzerinden arttırın. Korkulacak bir şey yok gibi.

İçime su serptiniz vallahi. Çok teşekkürler güzel yorumunuz için.

Şahsen 4 Gram MX-4'ü 5'ten fazla kez kullandım. Okadar fazla boca etmenize gerek yok doğrusu.

Şahsen 4 Gram MX-4'ü 5'ten fazla kez kullandım. O kadar fazla boca etmenize gerek yok doğrusu.

Vallahi ben çoğunu bastım ve iskambil kağıdı ile yaydım. Baktım iskambil kağıdının parçaları kalıyor bu kesin sıkıntı çıkartır diyerekten kolonya ve peçete yardımı sildikten sonra geri kalanı üstüne koydum ve aleti monte ettim.

Yaymak için şahsen banka/kredi kartı tarzı bir kart öneririm. Ben oyun parkı kartı ile veya inanal kart ile yayıyordum. Üstüne yaprak gibi yaysanız kafi doğrusu, çok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…