Pegasus Koltuk Tavsiyesi

Makaleler
3
Yer
Konya veya İstanbul
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Konya Sabiha Gökçen uçuşuna bilet alacağım. Pencere kenarı kanat üstü koltuk istiyorum ancak bilet alırken ne uçağın tipi ne de şekli anlaşılmıyor. SAW-KYA uçuşlarına baktığımda A320 Neo 737-800 ve A321'lerle rastgele uçuş düzenliyorlar anladığım kadarıyla. Bu resimdeki gibi resim çekebileceğim bir koltuk tavsiye eder misiniz?

Son düzenleyen: Moderatör:
Eğer uçak Boeing 737-800 ise 17-18 A ve F koltukları, Airbus A320 ise 15-16-17 A ve F koltukları, Airbus A320 Neo ise 19-20-21 A ve F koltuklarından istediğin açıyı yakalayabilirsin. Kaynak: SeatGuru. (SeatGuru'nun yalancısıyım ama çoğu zaman doğru çıkıyor)

Bileti alırken uçak cinsini göstermesi lazım sitede, telefon ile arayıp bilgi de alabilirsin eğer orada yoksa. THY'de sefer bilgilerinde uçak tipi yazıyor ama Pegasus'ta durum ne bilmiyorum.

O gösterdiğin görseldeki gibi koltuğu acil çıkış kapılarında bulabilirsin. Onların da fiyatı fazladır. Pegasus firması uçak tipini göstermiyor maalesef ama garanti olsun dersen acil çıkışlar direkt kanat üzerine bakar camları. Bunları tercih edebilirsin. Ben bazen bir iki önünü tercih etmeye çalışıyoru çünkü motoru da görüntüleme şansım oluyor. Tavsiye ederim.

Ne zaman uçaktan resim çekmeye çalışsam yarı saydam pis camlar yüzünden istediğim gibi bir resim alamadım.

Koltuk seçimindeki acil çıkışları dikkate alarak aldığım uçuşta 13. Sırada acil çıkış olduğunu gördüm. Güncel bir Pegasus 737-800 ve A321 resimlerine bakınca bu uçağın 737-800 olduğunu tespit ettim aldığım koltuk da 2. Acil çıkışın 3 sıra arkası. Tahminimce güzel bir koltuk seçtim Şansa o yüzden bileti iade edip başka bir koltuk seçmeyi veya acil çıkış tercih etmeyi düşünmüyorum. Yardımlarınız için de teşekkür ederim
Aldığım koltuk 16A bu arada.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…