xzed Decapat Katılım 3 Temmuz 2023 Mesajlar 117 Daha fazla Sistem Özellikleri HP Pavilion Gaming Laptop 15-dk1xxx Cinsiyet Erkek 5 Mayıs 2024 #1 Kurban bayramında pegasusla Almanya'ya uçacağım en ön koltuğu seçtim ve Full paket her şey dahil ama en ön koltuk olduğu için tablet olmama ihtimali var mı? Çünkü uçaklardaki tabletler için çok heyecanlıyım ve merak ediyorum.
Kurban bayramında pegasusla Almanya'ya uçacağım en ön koltuğu seçtim ve Full paket her şey dahil ama en ön koltuk olduğu için tablet olmama ihtimali var mı? Çünkü uçaklardaki tabletler için çok heyecanlıyım ve merak ediyorum.
F furkankzlaslan Centipat Katılım 18 Ekim 2022 Mesajlar 60 5 Mayıs 2024 #2 Ekranlar koltuğun arkasına yerleştiriliyor önünde koltuk yok ise ekran da yok demektir.
xzed Decapat Katılım 3 Temmuz 2023 Mesajlar 117 Daha fazla Sistem Özellikleri HP Pavilion Gaming Laptop 15-dk1xxx Cinsiyet Erkek 5 Mayıs 2024 #3 furkankzlaslan dedi: Ekranlar koltuğun arkasına yerleştiriliyor önünde koltuk yok ise ekran da yok demektir. Genişletmek için tıkla... Anladım tamam 119 euro fazladan vermiş oldumda neyse.
furkankzlaslan dedi: Ekranlar koltuğun arkasına yerleştiriliyor önünde koltuk yok ise ekran da yok demektir. Genişletmek için tıkla... Anladım tamam 119 euro fazladan vermiş oldumda neyse.
F furkankzlaslan Centipat Katılım 18 Ekim 2022 Mesajlar 60 5 Mayıs 2024 #4 xzed dedi: Anladım tamam 119 euro fazladan vermiş oldumda neyse. Genişletmek için tıkla... Aslında bazı uçak modellerinde duvara da konuluyor bir ihtimal olabilir.
xzed dedi: Anladım tamam 119 euro fazladan vermiş oldumda neyse. Genişletmek için tıkla... Aslında bazı uçak modellerinde duvara da konuluyor bir ihtimal olabilir.