Pegatron 2AB5 ve GTX 1050 Ti Sistemin Açılmaması

RecepYıldırım

Hectopat
Katılım
3 Haziran 2018
Mesajlar
21
Pegatron ile yaşanan sorunlar benimkine benzer, ama aynı anakart olduğundan emin olamadım.
Pegatron 2AB5 anakartıma yeni aldığım Corsair VS550 ile beraber Zotac 1050 Ti'yi bağladığımda bilgisayarım açılmadı. Bir kaç bip sesi ve başka hiçbir şey yok. Ne yapacağımı şaşırdım şimdiden 1400 TL'ye yakın harcamam oldu. Yeni bir şeyler almadan nasıl çözebilirim bu sorunu? Teşekküler.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
İlk aklıma gelen benimde BIOS oldu ama güncelini bulamadım. Daha önce de BIOS sorulmuş ama konu ilerlememiş. Ben sadece duyduğu şeyi araştırıp öğrenen biriyim ve bunu 30 yaşından sonra yaptığım için yeterli bilgiye sahip değilim. Bana BIOS güncellemede yardımcı olur musunuz?
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Bu modelin maalesef BIOS güncellemesi yok.
Yapılacak birşey yok mu demek oluyor bu.
Bu modelin maalesef BIOS güncellemesi yok.
İlginiz için teşekkür ederim.
Yapacak birşeyler olmalı. Farklı tecrübeleri olanlar vardır mutlaka.
Anakart adı: IPISB-CH2 Chicago diye bir ayrıntı var. Acaba bu yardımcı olur mu?
650 kişinin baktığı sorunuma 1 cevap. Adaş ben seni bekliyordum. Bu işi çözse çözse sen çözersin.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı