Çözüldü Pegatron H36ff SSD destekliyor mu?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

abd_dgn

Decapat
Daha fazla  
Laptopum SSD destekliyor mu onu öğrenmek istiyorum anakartım Pegatron H36ff, almayı düşündüğüm SSD:
Gigabyte GP-gstFS31240Gntd 240 GB.

Çözüm
Hocam uyumludur istediğiniz gibi kullanabilrsin bu arada SATA 3.0'ı destekliyor çözüldü olarak işaretlersen sevinirim.
Laptopum SSD destekliyor mu onu öğrenmek istiyorum anakartım Pegatron H36ff, almayı düşündüğüm SSD:
Gigabyte GP-gstFS31240Gntd 240 GB.

Hocam her SSD her tür bilgisayarı destekler. Çok garip soru ama hocam bilgisayarının SATA arayüzünü destekleme durumuna göre değişir bilgisayarın içini açabilir misiniz?

Hocam her SSD her tür bilgisayarı destekler. Çok garip soru ama hocam bilgisayarının SATA arayüzünü destekleme durumuna göre değişir bilgisayarın içini açabilir misiniz?

Evet açabilirim.

Yanlış yazmışım SATA kaç destekliyor yazacaktım.

Hocam uyumludur istediğiniz gibi kullanabilrsin bu arada SATA 3.0'ı destekliyor çözüldü olarak işaretlersen sevinirim.

Çözüm
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…