Pegatron H36Y Bios Güncelleme

burakoner

Hectopat
Daha fazla  
PC: Casper
Anakart adı: Pegatron H36Y
Anakart Çipseti: Intel Ibex Peak-M HM55, Intel Ironlake-M
BIOS Türü: AMI (11/18/2010)

Bios güncellemem gerekiyor, yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim.

Son düzenleyen: Moderatör:
  • BIOS Type:AMI
  • BIOS Date:June 15th, 2009
  • BIOS ID:203
  • BIOS OEM:203
  • Chipset:Intel 044 rev 24
  • SuperIO:Unknown
  • Make/Model:PEGATRON CORPORATION H36Y

Bios hakkında bilgiler bunlar.

Program çalışmadı, yada ben yapamadım.

- - - Güncellendi - - -

Lost Shadows Kardeşim bu programı nasıl kullanacağımı anlatır mısın ?

IHISI: Get support mode fail in SM!
ve..
BIOS did not support InsydeFlash!

Hatası veriyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bunu buldum ancak uygulayıp uygulamamak senin kararın.
Link1
Link2
Buradan indirip 1. olanı indir bunu dene, uygulamak için forumdan usb bootable yapmayı öğren uygula ve rar içindekileri usb belleğin içine atıp biosdan usb belleği boot edip 98 ekranı geldiğinde aflash3 /auto:h36ybt.t01 /dump:esk.rom yazıp entera bas. İşlem tamamlandı ise bilgisayarı yeniden başlat biosa giirp default yapıp save yap.

Aida64 ile bios version ve tarihini kontrol et eğer 2011 oldu ise ve bir sorun yok ise 2. olanı indirmene gerek yok.
Eğer 1. olmadı ise veya 2011 tarihi 2009 veya 08/2010 tarihinden düşükse 2. olanı indir usb belleği biçimlendirmedi isen usb belleğin içine 2. verdiğim rardan çıkan dosyayı usb belleğin içine et, biosdan usb boot edip 98 ekranı geldiğinde bunu yaz aflash3 /auto:H36YPG.206 ve entera bas. İşlem tamamlandı ise yine default ve save yapıp sorun yoksa güle güle kullan.

Eğer Bilgisayar açılmaz hale gelirse biosa girebiliyorsan usb boot edip şu kodu 98 ekranına yazın:

aflash3 /auto:esk.rom bundan sonrası default ve save yapmanızdır.

Son düzenleme:
Bilgisayarın hiç açılmama olasılığı var mı ?

Biosda advencad mod yok v ram yükseltemiyorum yardım edermisiniz ?

Merhaba Casper H36Y anakarta sahip laptopu kullanıyorum BIOS güncellemek istedim Casper'a mail attım BIOS dosyasını gönderdiler fakat herhangi bir talimat vermediler dos kullanarak güncelleme yapmaya çalıştım güncellemeyi başlattım karşıma bu hata çıktı. Yardım edebilirseniz çok sevinirim.
Not: Cihazım laptop olduğu için masaüstü anakartlarındaki gibi CMOS yer değiştiremiyorum veya öyle bişey varsa ben bilmiyorum.

Dosya Ekleri

• d5f2600e-7b36-42ed-851e-ce44b8aa2dc4.jpg
    120,1 KB · Görüntüleme: 232
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…