bütçem 500 tl tam sistem pentium dual core e6500 işlemci 2gb ram 400w psu ve 500gb harddiskSisteminizin tamamını yazarsanız sevinirim, daha iyi yardımcı olabiliriz. Lütfen bütçe de belirtin.
çok teşekkür ederim çok yardımcı oldunuz ben risk almayı sevmem ben en iyisi baştan aşağı bir bilgisayar toplamak peşinden koşayım anca öyle rahata ereceğim500 TL civarındaki kartlar mevcut işlemciniz için fazla. 720p olması da cabası. Bu bağlamda R7 240, 250 gibi kartlara yönelinilebilir ancak anakartınız Pegatron olduğu için görüntü alamama riskiniz var, BIOS güncelleseniz dahi. Ha, şansınıza çalışır, orası ayrı bir şey, çalıştıran da var, çalıştırmayan da. Bu konuda çok da bilgi sahibi değilim, ilgili arkadaşlar yardımcı olacaktır inşAllah.
2 GB RAM de yetersiz kalıyor. Yanına 4 GB RAM de eklense bir ihtimal de olsa yine anakartınızın eskiliği yüzünden çalışmama gibi bir durum var. Güç kaynağınızın da, etiketinde yazan +12V kanalından kaç W ya da A verdiğini bilmemiz lazım, anlayamadıysanız fotoğrafını da çekip yollarsanız yardımcı oluruz gene.
Ama dediğim gibi bu tip eski eski sistemler için baya bir bilgi birikimi gerekiyor. Bildiğim kadarını cevapladım ve yardımcı olmaya çalıştım. İnşAllah fayda dokunmuştur ve siz de inşallah umduğunuza erişirsiniz.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.