Batuhan Ay Hectopat Katılım 11 Eylül 2013 Mesajlar 64 11 Eylül 2013 #11 talatimac dedi: Video izlemekten üşenmeyin ne kadar çok kurulum videosu izlerseniz ne yapmanız gerektiğini yada nerde hata yaptığınızı daha kolay görürsünüz... Bol elmalı günler.. Genişletmek için tıkla... İzlemesine izlerim de çoğu bios Recep Baltaş'ın kullandığını ara yüze benziyor. Benim biosa benzeyen hiç kurulum videosu göremedim.
talatimac dedi: Video izlemekten üşenmeyin ne kadar çok kurulum videosu izlerseniz ne yapmanız gerektiğini yada nerde hata yaptığınızı daha kolay görürsünüz... Bol elmalı günler.. Genişletmek için tıkla... İzlemesine izlerim de çoğu bios Recep Baltaş'ın kullandığını ara yüze benziyor. Benim biosa benzeyen hiç kurulum videosu göremedim.
Mert Gürpüzer Kilopat Katılım 6 Ocak 2012 Mesajlar 985 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek -Öğrenci 11 Eylül 2013 #12 Boot sırasında USB belleği üste mi alıyorsunuz yoksa "boot menu"den mi USB'yi seçiyorsunuz ?
Batuhan Ay Hectopat Katılım 11 Eylül 2013 Mesajlar 64 11 Eylül 2013 #13 Mert Gürpüzer dedi: Boot sırasında USB belleği üste mi alıyorsunuz yoksa "boot menu"den mi USB'yi seçiyorsunuz ? Genişletmek için tıkla... Biosta boot menüsünde flash belleği birinci sıraya alıyorum. Boot ederken f8'e basmama rağmen açılmıyor o menü zaten.
Mert Gürpüzer dedi: Boot sırasında USB belleği üste mi alıyorsunuz yoksa "boot menu"den mi USB'yi seçiyorsunuz ? Genişletmek için tıkla... Biosta boot menüsünde flash belleği birinci sıraya alıyorum. Boot ederken f8'e basmama rağmen açılmıyor o menü zaten.
Mert Gürpüzer Kilopat Katılım 6 Ocak 2012 Mesajlar 985 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek -Öğrenci 11 Eylül 2013 #14 Birde boot menuden deneyin. Açılmaması garip, bilgisayarın tuşuna basar basmaz durmadan F8'e basın. Açılması lazım.
Birde boot menuden deneyin. Açılmaması garip, bilgisayarın tuşuna basar basmaz durmadan F8'e basın. Açılması lazım.
Batuhan Ay Hectopat Katılım 11 Eylül 2013 Mesajlar 64 11 Eylül 2013 #15 Mert Gürpüzer dedi: Birde boot menuden deneyin. Açılmaması garip, bilgisayarın tuşuna basar basmaz durmadan F8'e basın. Açılması lazım. Genişletmek için tıkla... f8'e bastığımda windows önyükleme yöneticisi açılıyor
Mert Gürpüzer dedi: Birde boot menuden deneyin. Açılmaması garip, bilgisayarın tuşuna basar basmaz durmadan F8'e basın. Açılması lazım. Genişletmek için tıkla... f8'e bastığımda windows önyükleme yöneticisi açılıyor
K karga Hectopat Katılım 11 Eylül 2013 Mesajlar 4 11 Eylül 2013 #16 Benim bilgisayarda boot menusu f11' di. Sizin bilgisayarda da değişiklik gösterebilir.
Batuhan Ay Hectopat Katılım 11 Eylül 2013 Mesajlar 64 11 Eylül 2013 #17 karga dedi: Benim bilgisayarda boot menusu f11' di. Sizin bilgisayarda da değişiklik gösterebilir. Genişletmek için tıkla... Açılıştı f11'i denedim ve boot menüsü açıldı fakat UEFI : flash belleği seçmeme rağmen yine windows açılıyor.
karga dedi: Benim bilgisayarda boot menusu f11' di. Sizin bilgisayarda da değişiklik gösterebilir. Genişletmek için tıkla... Açılıştı f11'i denedim ve boot menüsü açıldı fakat UEFI : flash belleği seçmeme rağmen yine windows açılıyor.
talatimac Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 26 Temmuz 2013 Mesajlar 1.606 Makaleler 9 Çözümler 1 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek grafiker 11 Eylül 2013 #18 Senin boot menüsü yada anakartın farklı biraz... Araştırmak lazım..
Batuhan Ay Hectopat Katılım 11 Eylül 2013 Mesajlar 64 11 Eylül 2013 #19 talatimac dedi: Senin boot menüsü yada anakartın farklı biraz... Araştırmak lazım.. Genişletmek için tıkla... Boot menüsü şu şekilde Anakart : pegatron IPM6X-GS bios IPM6X-GS 0212
talatimac dedi: Senin boot menüsü yada anakartın farklı biraz... Araştırmak lazım.. Genişletmek için tıkla... Boot menüsü şu şekilde Anakart : pegatron IPM6X-GS bios IPM6X-GS 0212
talatimac Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 26 Temmuz 2013 Mesajlar 1.606 Makaleler 9 Çözümler 1 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek grafiker 11 Eylül 2013 #20 Bu boot menüsü asıl ana menü lazım diğer ayarları görebilmek için...