Pegatron IPMIP-GS sürücüsü

Bekircan Yavuz

Decapat
Daha fazla  
Selamun aleyküm arkadaşlar. Elimde Pegatron IPMIP-GS H55 anakart mevcut. Ben bunun orijinal sürücülerini yüklemek istiyorum fakat bunun orijinal sürücülerini bulamadım. Bulamadığım için Driver Booster gibi programlardan güncelliyorum. İnternette baktım bulamadım orijinal sürücülerini. Bulabilecek veya bilen varsa söyleyebilir mi? Saçma sapan anakartın kötü gibi yanıtlar verecekseniz hiç yazmayın kalbinizi kırmak istemiyorum. Gaming anakart demişim gibi saçma sapan yanıtlar vermesseniz sevinirim. Şimdiden yanıt veren, vermeyen herkese teşekkür ederim.

Dosya Ekleri

• Ekran Alıntısı.PNG
    Ekran Alıntısı.PNG
    8,2 KB · Görüntüleme: 79
Abartmayın, ben Driver Booster kullandım. Ne alıp veremediğiniz var IOBit'le?
Geçmiş olsun :D

Sizin sponsorluk bozukluğunuz var sanırım. Bilgisayarım bozulmadı, ne geçmiş olsunmuş. Koskoca şirket virüs mü bulaştıracak Allah aşkına?
Sizde sorun çıkmaması bu yazılımı önerebileceğiniz anlamına gelmiyor. Bu yazılım çok fazla kullanıcıda yanlış sürücü kurup mavi ekran hatalarına yol açıyor.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı