T Tweaker Decapat Katılım 4 Temmuz 2018 Mesajlar 1 4 Temmuz 2018 #1 Arkadaşlar Merhaba, Anakartım IPMIP H55 Gen ve formattan sonra HD4670 ekran kartını ve LAN kartını tanıtamıyorum. Bu anakarta ait sürücüleri hiçbir yerde bulamadım. Elinde olan varsa paylaşabilir mi? Çok teşekür ederim. Son düzenleyen: Moderatör: 4 Temmuz 2018
Arkadaşlar Merhaba, Anakartım IPMIP H55 Gen ve formattan sonra HD4670 ekran kartını ve LAN kartını tanıtamıyorum. Bu anakarta ait sürücüleri hiçbir yerde bulamadım. Elinde olan varsa paylaşabilir mi? Çok teşekür ederim.
Wheeler Man Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 21 Aralık 2014 Mesajlar 4.213 Makaleler 3 Çözümler 48 4 Temmuz 2018 #2 Öncelikle kurduğunuz Windows sürümü nedir? Ekran kartı için AMD sitesine girerek şu şekilde işaretleyip indirme bağlantısı çıkan sürücüyü kuracaksınız. LAN sürücüsü için ağ kartınızı belirtin. Ağ kartınızı bilmiyorsanız AIDA64 raporu paylaşabilirsiniz. AIDA64 HTML Raporu Oluşturma Rehberi
Öncelikle kurduğunuz Windows sürümü nedir? Ekran kartı için AMD sitesine girerek şu şekilde işaretleyip indirme bağlantısı çıkan sürücüyü kuracaksınız. LAN sürücüsü için ağ kartınızı belirtin. Ağ kartınızı bilmiyorsanız AIDA64 raporu paylaşabilirsiniz. AIDA64 HTML Raporu Oluşturma Rehberi