Pegatron IPMIP REV 1.02 sisteme 600 TL ekran kartı tavsiyesi

meaned1986

Hectopat
Daha fazla  
Bizim bilgisayarımızın ekran kartı bozuldu. Yeni ekran kartı almak isyiyoruz. Bütce 650 veya 850 tl bu bütçe ile alabilecegimiz bize her oyunu ultrada calıştırabilecek veya hiğ da olur ekran kartı tavsiye ederbilirseniz sevinirim.
Sistem özellikleri şu sekilde:
  • Intel core i5 3.20ghz
  • 3gb 2333 ghz ram
  • 350 wat everest power suply kasanın kendisinden var.
  • Anakart pegatron ipmip rev 1.02
Bu sisteme uygun 650 veya 850 arası bütçe ile bir ekran kartı tavsiye edebilir misiniz? Hepinize şimdiden teşekkür ederim. Resimlerini de atıyorum. Kasanın resim atamıyorum. Çok büyük boyutu var diyor. Yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bizim bilgisayarımızın ekran kartı bozuldu. Yeni ekran kartı almak isyiyoruz. Bütce 650 veya 850 TL bu bütçe ile alabilecegimiz bize her oyunu Ultra'da calıştırabilecek veya hiğ da olur ekran kartı tavsiye ederbilirseniz sevinirim.
Sistem özellikleri şu sekilde:
  • Intel Core i5 3.20GHz
  • 3GB 2333 GHz RAM
  • 350 Watt Everest Power suply kasanın kendisinden var.
  • Anakart Pegatron IPMIP rev 1.02
Bu sisteme uygun 650 veya 850 arası bütçe ile bir ekran kartı tavsiye edebilir misiniz? Hepinize şimdiden teşekkür ederim. Resimlerini de atıyorum. Kasanın resim atamıyorum. Çok büyük boyutu var diyor. Yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim.

Bu anakrt kaç GB RAM estekler ve Xeon destekliyor mu?

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı