titan80 Megapat Katılım 10 Temmuz 2013 Mesajlar 266 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Ocak 2014 #1 transfer.cizgi.com.tr - /nsaral/objectives/sw/PEGATRON/IPMTB-GS (90M20C63XB00)/IPMTB-GS_SI 0401/ Acaba bu Bios dosyası benim anakartımın bios dosyasımı ? Anakartım Pegatron IPMTB-GS - - - Güncellendi - - - Bu arada benim bios surumum ipmtb-gs si 0400. Son düzenleyen: Moderatör: 6 Ocak 2014
transfer.cizgi.com.tr - /nsaral/objectives/sw/PEGATRON/IPMTB-GS (90M20C63XB00)/IPMTB-GS_SI 0401/ Acaba bu Bios dosyası benim anakartımın bios dosyasımı ? Anakartım Pegatron IPMTB-GS - - - Güncellendi - - - Bu arada benim bios surumum ipmtb-gs si 0400.
Burak Alkan Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 12 Haziran 2011 Mesajlar 14.298 Makaleler 3 Çözümler 6 Yer Nebuchadnezzar Daha fazla Meslek Judge Dredd 7 Ocak 2014 #2 Evet, sizin anakartınıza ait gibi. Sondaki SI ibaresi System Integrator demek. Yani Casper gibi firmalar için yapılan anakartlarda olan ibare. USB bellek hazırlayıp güncelleyebilmeniz gerek: USB Bellek Bootable Yapma Rehberi
Evet, sizin anakartınıza ait gibi. Sondaki SI ibaresi System Integrator demek. Yani Casper gibi firmalar için yapılan anakartlarda olan ibare. USB bellek hazırlayıp güncelleyebilmeniz gerek: USB Bellek Bootable Yapma Rehberi
titan80 Megapat Katılım 10 Temmuz 2013 Mesajlar 266 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Ocak 2014 #3 Maşallah forum teknoloji forumu değil Türk Dil Kurumu forumu sanki. Neyse, teşekkürler Burak, Bios güncelledim ve sorun yok.
Maşallah forum teknoloji forumu değil Türk Dil Kurumu forumu sanki. Neyse, teşekkürler Burak, Bios güncelledim ve sorun yok.