Pegatron IPMTB-GS Hackintosh uyumlulugu

titan80

Megapat
Daha fazla  
Başlıktaki anakart yosemite ile uyumlu mudur acaba? Önceki konularimdada belirttiğim gibi ekran kartını tanıyamıyorum sisteme, bu kurulumda adım adım ne yapmam gerekli acaba? Sistem özelliklerim şöyle
  • intel core i7 920
  • Amd hd 4650
  • 3gb ram
  • pegatron ipmtb-gs

Yaptiklarim şu şekilde:
Raw dosyasını usb yazdirip hfs dosya sistemli HDD'ye direkt kuruyorum kurulumda sorun olmuyor. Masa üstüne kadar bir ayar yapmadan gelebiliyorum. Bu adımda ekran kartını tanıtmaya çalışıyorum ama basaramiyorum yardimlarinizi bekliyorum tesekkureler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Peki benim sistemi de uefi desteği yok macin boot dosyalarını nereye atmam gerekli ben şu anda herzaman usbden boot ediyorum yosemiteyi? Ekran kartını tanimamasinin nedeni boot dosyalarının usbde olması olabilir mi acaba?

Mesela colver boot ayarlarinda optionsta bazı ayarları değiştirip bilgisayarı yeniden baslattigimda ayarlar eski haline dönmüş oluyor bunun nedeni boot dosyalarının usb de kalmış olmasi mi acaba? bu ayarları değişmeyecek şekilde nasıl kaydedebilirim?

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı